torsdag 9 april 2015

Element fläktkonvektor

Facktermen för värmeelement eller element är radiator. Tvärtemot vad namnet antyder sker bara en mindre del av värmeöverföringen genom strålning, merparten av värmen överförs genom konvektion. Konvektion kallas den roterande luftrörelse som bildas i ett rum då luften påverkas av en värmekälla.


Luften värms - stiger uppåt - kallnar och kommer tillbaka för att åter värmas. Värmespridningen i rummet blir god samtidigt som den uppåtriktade varma luftströmmen utnyttjas till att motverka kallras från t.

Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Effektiv fläktkonvektor som enkelt passas in i sockellådan under ett köksskåp, se bild i broschyren här nedan.


Space Saver ersätter behovet för ett vanligt element i köket och ger extra utrymme för skåp och bänkar. Det finns många fördelar med att installera en fläktkonvektor i hemmet. Med hjälp av en fläktkonvektor kan värmen sprida sig upp till fem gånger så mycket som en vanlig radiator. Konvektorer med fläkt fungerar ungefär som ett vanligt vattenburet element men med den stora skillnaden av att ha en inbyggd fläkt.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Vi säljer fläktkonvektorer som ger effektivare värme och bättre spridning samt får ut mer av din vattenburna värme. Läs mer om våra olika fläktelement. Här har vi samlat alla våra Fläkt konvektor från kända och klassiska VVS- tillverkare.


Fläktkonvektor 42nm43sf tryggt och enkelt med snabb leverans. Den kan med fördel installeras i lokaler som används sällan, t. Med din öppna planlösning går det säkert utmärkt att värma upp vardagsrum och kök med en fläktkonvektor. Sovrummet också om du lämnar dörren öppen. Det fungerar med endast luft luftvärmepump stora delar av året för många.


Men element under varje fönster är för det mesta en bättre lösning rent . En fläktkonvektor är ett bra alternativ till radiatorer, men har inte samma förmåga som en radiator att stoppa kallraset från ett fönster under kalla dagar. Den finns för både vatten och elvärme och i flera olika effektstorlekar. Självfallet går det utmärkt att installera den även i andra utrymmen . Ett supermodernt element. Panama fläktkonvektor är mer än ett vanligt element.


Den får sin värme från det vattenburna systemet, men det finns dessutom en elvärmare, som kan användas som reserv eller back-up. Eftersom fläktkonvektorn har inbyggda fläktar ger den dessutom en mycket bättre värmespridning än en .

Ett komplett sortiment av fläktkonvektorer. TA BORT ELEMENTET Skapa utrymme. Radiatorfläkten är lösningen för - låg framledningstemperatur - snabbare uppvärmning - inbyggda element.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения