onsdag 8 april 2015

Kieto kuro katilai

Kieto kuro katilas Antara K-16MT 16kW. Naujų technologijų panaudojimas leidžia naudoti šiuos katilus efektyviai bei komfortiškai. Platus modernių kieto kuro . Skirta tiek šuolaikiniui kieto ir skysto kuro katilams- krosnims, tinka kondensaciniams katilams (kurių išmetamųjų duju temperatūra yra mažesne nei 200C), taip pat ir kitiems šildymo prietaisams.


Domina kieto kuro katilai už patrauklią kainą internetu? Užsukę į Namamselektroninę parduotuvę rasite visą inžinerinę įrangą skirtą namams.

Siūlome didelį asortimentą keto kuro katilų. Akcijos ir spacialūs pasiūlymai kieto kuro katilams! Visi kieto kuro katilas - kieto kuro katilas skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Plieninis dujų generacinis kieto . Naudojamo kuro įvairovė, patogumas ir svarbiausia – šiluma. Virš 1įvairaus modelio kieto kuro katilų žemomis kainomis. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Lanksčios ketaus gamybos technologijos dėka, katilas atsparus korozijai ir temperatūriniams įtempimams.

Specialios konstrukcijos horizontali trieigė cirkuliacijos sistema žymiai padidina šilumos atidavimą ir katilo našumą. Katilai išleidžiami kelių modifikacijų, kas . Ar tokie vamzdžiai tinkami, ar jie atlaikys karšto vandens temperatūrą. Girdėjau, kad reikia jungti metaliniais vamzdžiais. Geras kainos ir kokybės santykis. Reikalingi kokybiški kieto kuro katilai ? Atraskite šildymą kietu kuru!


Pastaba: prekės pristatymas, užnešimas ir draudimas į prekės kainą neįeina. Stropuva SU - universalus (patrumpintas m) Akcija lizingui. Gamintojas: UAB Stropuva ir ko. Modernūs, medieną deginantys katilai.


Econoterm kieto kuro katilai. Centrinio šildymo radiatorių ir katilų gamyba. Lietuvos įmonių katalogas. DELFI - Jau seniai praėjo laikai, kai individualų namą buvo galima šildyti vien tik malkomis kūrenama krosnimi.


Ketinis sekcijinis katilas kietam kurui (malkos, briketai, anglis). Nuo iki sekcijų, galia nuo iki kW. Nuo iki sekcijų, gali nuo iki kW.

Viadrus Hercules UBasic. Nuolat augant šildymo kainoms vis daugiau žmonių pasirenka vieną iš pigiausių šildymo būdų – medienos malkas, kiek rečiau – medienos briketus arba akmens anglį.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения