fredag 17 april 2015

Smalspis viking 30

Modern eldstad där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i värmeculiteväggarna, för högsta möjliga verkningsgrad. Välkommen till Spis och Kaminboden. Besök vår sida för att läsa mer om J. Davidssons miljögodkända smalspisar till kök.


Stommen gjuts i Tyskland med montering för hand i småländska Reftele. Den moderna eldstaden, där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i vermeculiten, ger högsta möjliga verkningsgrad. Hejsan alla kunniga medlemmar. Första inlägget av mig, men har hängt på forumet en tid innan dess utan att skriva något. Jag har en viking som jag har eldat i första gången nu.


Har gjort två eldar med två björk klabbar kluvna i något mindre storlekar per eld. Viking Josef davidssons smalspis. Med kort och grov skorsten menar jag tvärsnittsyta i förhållande till längden.


Min tanke är att den lilla kaminen inte får nån fart på röken. Bor på landet, djur och träd i överflöd. Mål 2: Producera el och värme med något . Hos Kaminbutiken lever drömmen om lantliga kökspisar, vi har alla typer utav vedspisar till olika priser. Vi finns nära Stockholm och installerar den direkt! Klassisk smalspis En klassisk gjutjärnsspis är mer än bara nostalgi.


Att det dessutom är Sveriges ända miljögodkända smalspis , gör ju inte valet svårare. Vi på Skorstensfolket har möjlighet att erbjuda en . This Pin was discovered by Britt-Marie Eriksson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Denna pin hittades av ulla gahne.


Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения