onsdag 28 mars 2018

Rökrör gjutjärn

Vi ser alltid till att ni kan hitta rökrör som passar just er spis och kamin. Vi har både övergångar, stålrör och gjutjärnsrör. Här säljer vi övergångar, konvändare, förminskningar och passbitar till rökrör.


Kom in till våran webshop, där du hittar etanolkaminer och eldstäder som passar just dig samt grindar och räcke, allt med hög kvalité och till ett riktigt bra pris. Besök gärna vår webshop med högsta kvalitet skorstensrören till överraskande låga priser. Vi älskar att hjälpa dig!

Komplettera din braskamin med ett bra rökrör av hög kvalitet. Våra rör finns i en rad olika utförande och av rad olika produkter som ger dig möjlighet att plocka ihop ett system som passar dina behov. De flesta modeller erbjuds i grått eller svart, allt är tillverkat i mm högkvalitativ stål som ger en lång livslängd.


Med rökrör och övergångar skapar du enkelt en effektiv ventilationsfunktion som ger din värmelösning de bästa förutsättningarna. Här hittar du hela vårt utbud av rökrör som alla är godkända för kamin-, kassett- och spisinstallation samt är CE märkta. Mått som visas är innerdiameter. Vi erbjuder sotluckor med eller utan ornament i gjutjärn till din vedspis. Välj bland höger- eller vänsterhängda sotluckor och med eller utan låsanordning.


Med en elegant, effektiv och miljövänlig kamin med smakfullt rustik utformning för du en skön känsla in i din bostad.

Dessutom är braskaminer idag väldigt praktiska med exempelvis rymliga asklådor och skakroster i gjutjärn. Rökrör underlättar transporten av rök från din kamin eller spis. Vi har fler artiklar i vårt sortiment och tar även hem skorstensrör och reservdelar till te x vedspisar mm på beställning. Ring eller gör ett besök hos oss på kontoret i Valdemarsvik.


Artiklarna finns även att köpa i Åtvidaberg men eftersom kontoret inte är bemannat dagligen så hör av er på telefon innan. Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. Huvuddelen av kaminerna har. Kaminexperten erbjuder ett flertal modeller att välja från, dels i gjutjärn eller plåt. För att underlätta rengörning är insatserna utrustade med asklåda.


Rör finns i kompletta satser innehållande rökrör , inmurningsstos och rosett. BILD Gjutjärnskamin INGRID Väldig fin braskamin i gammaldags stil med värmeplatta. Avstånd överkant häll till centrum rökrör : 2mm. Ett annat specialfall är om bjälklaget är så klent att man måste ha en så lätt kamin som möjligt.


Ska man ha en kamin för daglig eldning hela vintrarna så bör den vara av gjutjärn. Bakom kamin, oisolerat rökrör. Denna modell har en liten, invändig asklösning som gör det enkelt att tömma askan.


Askläppen fångar upp aska och glöd som eventuellt kan ramla ut ur eldstaden. Eldstaden har en stor glaslucka som ger bra insyn till elden, och präglas av .

Jøtul F 130-serien är en modern, hög och stilren braskamin. För hus med lågt energibehov är den här braskaminen ett idealiskt alternativ. Den är kompakt och utvecklad för att fungera optimalt på låg effekt. Du kommer att uppskatta både de fina värmeegenskaperna och att du ser så mycket av elden genom det rena glaset. Beskrivning: Näfveqvarns bruk, kamin i gjutjärn med rökrör.


ShowrooSE, Örebro, Aspholmen. Se transportmöjligheter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения