tisdag 13 mars 2018

Gasolkamin för inomhusbruk

Vid användning av samma kamin på mindre ytor måste du vara uppmärksam på att lufttillförseln utifrån är god. Vilka funktioner ska jag titta efter på gasolkaminen? Vissa kaminer ger behaglig konvektionsvärme och samtidigt glädjen och nöjet av flammande lågor, som i en öppen spis.


Andra har utstuderade dekorativa detaljer. Med vår infravärmare kan du styra värmen exakt dit du .

Förläng sommarkvällarna med våra terassvärmare och gasolvärmare! Perfekt för en uteplats, balkong, altan eller liknande. Detta är ett urval av gasolvärmare ni kan se i webbshopen.


Se även våra gasolkaminer , terassvärmare, varmvattensystem, gasolbrasor och byggvärmare. Några av de värmare vi testat är så kallade gasolkaminer , som även lämpar sig för inomhusbruk , till exempel i sommarstugor och jaktstugor eller som extra komplement till ditt nuvarande värmesystem. Ofta räcker det med att . Med flera olika och noggrant utvalda modeller finner du garanterat en gasolkamin som passar just ditt hem, fritidshus eller båten kanske? Söker du en gasolvärmare som inte enbart ger skön värme utan också .

Funderar du på att värma upp ditt inglasade uterum med gasol finns det gasolvärmare som är gjorda för att fungera inomhus. Bra att tänka på är när man köper gasolvärmare för inomhusbruk är att välja en gasolvärmare med fläkt som hjälper till att sprida värmen så du får en jämn. Hitta din gasolkamin hos oss idag.


Gasolkamin Bluegaz BGSvart. Mått: H74cm, B38cm, D43cm – Vikt 14KG. En tändsäkring är en säkerhetsanordning som ser till att gasoltillförseln stryps om pilotlågan skulle slockna. De allra flesta gasolkaminer har även en så kallad koldioxidvakt och tippskydd.


Om koldioxidhalten i luften (oftas pga dålig ventilation) . Det finns gasolkaminer som brinner med eller utan öppen låga, med eldriven fläkt och till och med kombinerad med ett elektriskt element. Ska du förvara gasol hemma är det viktigt att du läser instruktionerna till din gasolutrustning. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Plats i kaminen för gasolflaskor upp till kg.


Kaminen är utrustad med ODS- en CO2-vakt som stänger av gasolen automatiskt om koldioxidhalten i rummet blir för hög detta gäller även om pilotlågan skulle slockna. Har ett isolerat uterum som ska få lite värmemöjligheter. Uterummet är ca 25kvm och vi kommer bara använda värmen vid enstaka tillfällen under vintern osv.

Har funderat på att installera en billig luftvärmepump (Typ Zibro) men då jag nu fick se att det finns gasolkaminer godkända för inomhusbruk. Det fina är att den är godkänd för inomhusbruk så vi kan också ha den i vardagsrummet. Där har jag länge saknat en eldstad men det har inte känts ekonomiskt försvarbart att genomföra med tanke på vilket besvär vi hade när vi installerade vedspisen i köket. Nu har vi istället kaminen att enkelt rulla in där . Det viktiga är att avståndet till brännbart material är tillräckligt. På en balkong är ofta utrymmet begränsat och tillräckliga avstånd svåra att uppfylla.


Förvaring i villa, radhus eller fritidshus. Tändsäkring och koldioxidvakt. Försedd med hjul, lätt att flytta mellan olika rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения