onsdag 21 mars 2018

Elektrisk öppen spis

En elektrisk öppen spis skapar stämning och sprider värme på en sekund. Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. Välkommen till PriceRunner! Höj atmosfären med en elektrisk öppen spis i snygg design.


Tre värmeinställningar – fjärrkontroll medföljer.

Tack vare enkelheten i att flytta runt den elektriska kaminen, kan du välja var den ska användas och njuta av värmen och det verklighetstrogna skenet i olika rum. Till skillnad från en vanlig eldsta kan du med en elektrisk eldstad välja om du vill att den ska avge värme eller inte och du kan även justera intensiteten i lågorna. PPEN SPIS ELKAMIN FÖR HÖRN VIT. Elegant eldstad för hörnet! Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn.


Eldflamman kan du enkelt dimra med den medfölja. Vi har sålt elektriska öppna spisar i över år! Våra elektriska öppna spisar och braskaminer håller högsta kvalité och är både eleganta och enkla att använda.

Tryck på knappen och känn värmen på sekunden. Inget bekymmer med utsläpp, rök eller brandfarliga . Spis Kattegatt Vit - H1cm. Effekten av brand inne i en elektrisk kamin är helt enkelt häpnadsväckande, särskilt märkbar i kaminer av producenten Dimplex, serien Opti-myst. Flamman kan inte skiljas från verklig brand även från nära avstånd.


Flamman är öppen och kan vidröras med nakna handen utan att bränna. Du kan lära dig mer om modeller i . Vi såg i en tidning om att det finns elektriska öppna spisar. Har sett det även i ett inredningsprogram på tv, tror det var äntligen hemma. Burgate är vår första braskamin med Opti-myst effekt, marknadens mest naturtrogna eld.


Vem har inte drömt om att krypa upp i soffan en mörk höstkväll, till värmen från en öppen spis ? Nu är det möjligt för alla! Bastuspecialisten satsar på ett stort sortiment av. De både som färdiga spisar för golv eller vägg eller som lösa insaster om du vill platsbygga din egen elektriska eldstad. Fin öppen spis med både inbyggd belysning och värmefläkt.


Eldig elektrisk kamin för en flammande stämning i varje rum.

Kaminer och öppna spisar. Redo att användas direkt ur förpackningen. Chamonix från Klarstein är en eldig elektrisk kamin som skapar en romantisk stämning i alla rum.


Dekorationsbrasa med naturtrogna flammor som ger upplevelsen av en värmande brasa, utan öppen spis. Längd : m, Bredd : m, Höjd : m, Vikt : kg, Volym3. Med inbyggt värmeelement. Godset står på pall: Nej.


Mer information: Transport från säljare till Malmö. Beskrivning som angivits på Blocket: JGR fire Sweden. Skapar stämning och sprider värme i hemmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения