fredag 16 mars 2018

Pelletskamin skorstenslös

Pelletskaminer utan skorsten finns det? Klart att det finns, och det är en Svensk patent från Ariterm i Kalmar. Vilket gör att du inte behöver bygga en dyr skorsten i huset. Utan bara ett hål genom väggen, visst är det otroligt?


Skorstenslös pelletskamin (DRAG). Tänk vilka möjligheter du får att placera kaminen precis där du vill!

Med Drag får du bara en bråkdel av kostnaden jämfört med en vanlig. En film som visar installation av KMP drag tillsammans med en pelletskamin från Ariterm. KMP Drag är en lösning som gör det möjligt att installera KMPs kaminer utan skorsten.


Med en skorstensfri pelletskamin är du inte bunden till placeringen av din skorsten det är dessutom billigare än att installera en ny skorsten eller att renovera en . Det svenska företaget Ariterm har patent på en lösning som gör att du kan ha pelletskamin i hemmet utan att behöva installera en skorsten. En flexibel och smidig lösning som även blir betydligt billigare än att ha skorsten. Sedan skorstenslösa pelletskaminer lanserats har intresset för denna värmekälla ökat avsevärt.


Med en modern pelletskamin slipper du vedeldningens nackdelar och kan reglera uppvärmningen efter behov. Det finns i dagsläget ett par olika modeller av skorstenslösa pelletskaminer.

IcePrincezzz i Värme allmänt. Lilla Frö har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. En pelletskamin från Caminetti Montegrappa är inredning. Stor vikt ligger på design, samtidigt som teknik och miljö är på topp.


I testet ingår olika modeller av pelletskaminer och modeller av kombikaminer som kan eldas med både pellets och ved. Kaminerna i testet värmer endast luften och är ett bra alternativ för hus som har direktverkande elvärme. För en modell av pelletskaminerna finns testresultat både med en vanlig . De tjänar mer pengar på att strunta i supporten.


Kanske ska du därför också stryka KMP:s pelletskaminer. KMP hade annars tidigare en otroligt bra support men sedan Ariterm tog över försvann allt det. KMP:s skorstenslösa Drag system fungerar oftast inte hos kunderna utan orsakar bara problem. Utsläppen av skadliga ämnen överskrider gränsvärdena. Sedan tiotalet år tillbaka finns skorstenslösa kaminer för alkoholbaserat bränsle på den svenska marknaden.


Kaminerna ger möjligheten att ha en öppen spis utan att behöva bygga en skorsten. Mariebergs Kakelugnsmakeri säljer skorstensfria kaminer i många olika utföranden. Fördelen med en skorstensfri kamin är att den inte kräver installation. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Välkommen till PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения