onsdag 21 mars 2018

Oljefylld radiator

Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Konventionell, oljefylld eller fläkt – det är frågan.


Ett val man ställs inför är om man ska välja en konventionell elradiator, en oljefylld radiator eller en fläktkonvektor. Alla tre har både fördelar och nackdelar. I jämförelsen nedan har vi jämfört standardvarianter av elradiatorer och oljefyllda radiatorer med Fricos fläktkonvektor .

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Den är utrustad med tre effektlägen för att du lätt ska kunna anpassa prestandan till rummets storlek, st. Kapslingsklass: IPMått (LxH): 900x3mm Spänning: 230V. Oljefylld radiator 230V Termo electronic. OLJEFYLLDA ELRADIATORER 230V MED ELEKTRONISK TERMOSTAT OCH IPTermo Electronic.


De är oljefyllda radiatorer med elektroniskt termostat.

Termostathuset är monterat på radiatorns högra sida. Radiatorerna är uppgraderade till IPsom betyder att de även kan användas i våtutrymmen. Väggfästen samt fötter medföljer. I 400V har vi en modell på 700W.


Elradiatorer med elektronisk termostat. Alla radiatorer är högspänningstestade samt slutkontrollerade för att hålla högsta kvalitet och säkerhet. Radiator 230V levereras med vägg– , golvfäste samt sladd och stickpropp. Vår mångåriga branscherfarenhet borgar för att produkter från PAX, i alla lägen, är trygga köp för dig som konsument.


Byte av gamla radiatorer med bi-metall termostater till moderna element med elektroniska termostater sänker dina uppvärmningskostnader och skapar en skönare och jämnare uppvärmning. Med elektronisk termostat 230V. Oljeradiator med bärhandtag, för användning inomhus.


Reglerbar termostat 5-30° C. Golvstativ och väggfäste medföljer. Till teknisk specifikation. Användningsmiljö, Inomhus. Lokaler, Kök, Barnkammare, Sovrum, Vardagsrum.


Passar till rum upp till, m³.

Värmeinställningar, 1-stegs. Vill ni ha andra tillbehör så kontakta oss för mer information. SKAPAD MED mediabyrå AV ADWISE MEDIABYRÅ. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Det finnes også Pris fra en butikk. Sammenlign Varmeovner side ved side. Jag har idag köpt en oljefylld radiator som jag av utrymmesskäl vill hänga lodrätt på väggen, istället för vågrätt som är tänkt. Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer.


Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste. Kräver installation av behörig elinstallatör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения