tisdag 20 mars 2018

Antika vedspisar

En äkta renoverad vedspis sprider anor om svensk historia samtidigt som den fungerar som praktiskt hjälpmedel och värmespridare i köket. Vi kan främst erbjuda Husqvarna och Norrahammar vedspisar. Antika Vedspisar - spisar - kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, skorstensrenovering, braskaminer, skorstenar, contura, kaminer - företag, adresser, telefonnummer. Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. Lena Hagert Pilenås på Boverket tror inte att en skrotningspremie skulle innebära att alla antika vedspisar förstörs.


Det finns ett syfte och det är att alla ska få friskare luft.

Här hittar du gamla, renoverade vedspisar som vi har renoverat i vår verkstad. Du är hjärtligt välkommen till vår hemsida som vi har fyllt med bilder av olika kaminer, spisar och annat som har passerat genom våra händer. Vi reserverar oss för att hela vårt utbud förändras hela . Välkommen till gammeltorpets Antik och byggnadsvård. Här säljer vi reservdelar och tillbehör till gamla vedspisar och vedkaminer från Husqvarna. I vårt sortiment hittar ni även alla tänkbara tillbehör och reservdelar.


Kan man fortsättningsvis sätta in gamla antika renoverade kaminer eller är de förpassade till trädgården som ornament? Kommer vedspisar (avsedda för matlagning) fortsättningsvis vara undantagna miljökraven? Besök oss i våra butiker eller gå in på vår hemsida för mer information om ny vedspis.

Josef Davidsson vedspisar är anpassade till vår tids miljökrav. I Sverige har Boverket presenterat nya regler som gör det svårare att installera antika vedspisar. Vi har ett stort sortiment av vedspisar ! Det har rört upp starka känslor och skapat rörelsen Vedspisupproret som arbetar för att få ett undantag från reglerna. En del av kritiken handlar just om att Boverket tagit beslut utan att veta hur mycket en antik. Spis och Kaminboden är Sveriges största leverantör av Viking smalspisar och vedeldade köksspisar och det till Sveriges bästa priser.


Vi renoverar även antika vedspisar och kaminer med års garanti. Dels för att den skulle kosta miljarder, dels för att den även gällde ett kulturarv som antika vedspisar. Men i dag meddelar bostadsminister Peter Eriksson att förslaget om skrotningspremier skrotas. Ja, det gav en dålig signal, särskilt till folk på landsbygden som ser det som en trygghet att ha en vedkamin . Nya regler: Stopp för gamla vedspisar ! Nu är det snart slut för gamla vedspisar till köket.


Testat: Så rent brinner antika kaminer jämfört med moderna . KeywordsVedspis, smalspis, vedeldad köksspis, . Tyvärr går ert förslag att förbjuda antika vedspisar rakt i motsatt riktning. Att ni använder en mycket svagt underbyggd och tveksam rapport om luftföroreningar från ALL vedeldning som argument för att . Köp och sälj Kaminer på auktion och till fast pris på Tradera. Fynda Bruksföremål bland massor av auktioner.

Gjutjärnsspisar och kaminer skapar stämning och en mysig inomhusmiljö. Ofta har de både ett rent estetiskt värde och kan fungera som en kompletterande eller alternativ värmekälla. Träform - Snickerier till gamla hus. Fönster, dörrar, pardörrar, trappor, inredning och möbler. Wedman Arkitektateljé - Arkitektkontor i Mälardalen som arbetar med vårt byggda kulturarv.


Vikers Konst och Metallgjuteri - Antika vedspisar och kaminer, renovering och reservdelar. Wiklunds Kakelugnsmakeri - Kakelugnsmakare i . Om du har en antik braskamin, kan du återställa det som en dekorativ del eller till och med som ett arbets tillägg till ditt hem. Antika braskaminer är tillverkade av tunga järn.


Så länge som metallen inte rostat sönder, är en spis en bra kandidat för renovering. Detta är inte en svår uppgift, men det kommer att ta ett antal timmar . Ta dig tid och surfa runt och låt dig inspireras. Behöver ni råd eller hjälp ställer vi gärna upp så att era drömmar kan realiseras. ANTIKA KAMINER MED EFTERBRÄNNARE FINNES UNDER RUBRIKEN .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения