onsdag 28 mars 2018

Borö acktank

Här hittar du rätt ackumulatortank till rätt pris! Vi har ackumulatortankar i olika storlekar för olika behov. Här säljer vi tillbehör till Borö ackumulatortankar. Om du önskar beställa en ackumulatortank med tillbehör som beredare, slingor m. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner!

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Funktion, volymtank för lagring av värme . Rund isolerad bufferttank med vitlackerad stålplåt. En smaltank på Ø4gör den enkel att placera i trånga. Mycket användbar buffert-, knäpp- eller volymtank för en effektivare gång.


TIP-modellen är en rund välisolerad tank med . Har en 500l Borö acktank utan beredare från -86. En isolera rektangulär ackumulatortank i vitt utförande med fördelaktiga yttermått. Tanken går att utrusta med slingor, beredare, solslinga .

Tror en kedjeanod skulle vara lämpligast med tanke på jag inte har så mycket utrymme upp till taket. Monteringsmuttern har jag för mig är 26mm. Tips mottages gärna på lämplig anod . Elpatron eller kW ( frontmontage). W elpatron med 300mm inaktiv del, för anslutning i beredare FC200TE.


En shuntventil- Borö reglerar temperaturen på vattnet i ditt radiatorsystem elle golvvärmesystem. Modellen har nu anpassats i storlek och design för att få ett smäckert utseende och samtidigt vara en lätt produkt att hantera och transportera. Borö solfångare SRC Gär testad av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, SP. Solfångaren kan användas tillsammans med en egen befintlig ackumulatortank eller i något av BoRö. Den är bestyckad med slingor i botten (ex förvärming av vv) en skiktplåt och en slinga högst upp för toppvärmning av vv.


Jag har radiatorer i alla rum utom två där det är golvvärme. Isolerad rund vit ackumulatortank med topp anslutningar. En smal tank på 4mm i diameter, gör den enkel att placera i trånga utrymmen.


Ackumulatortank modell T. TI) med en 1lit rostfri förråds- beredare och ett Borö shuntpaket (för ansl av radiatorkrets). Bild med över- och underskåp. Förutom våra egna tankar så erbjuder vi ett brett sortiment av runda ackumulatortankar från nordens största tillverkare, BORÖ.


Jag har visst glömt att uppdatera tråden, om nu någon är intresserad av hur det gick. Pannan blev alltså en ny Baxi 30kW och st tomma Borö 7lit.

Tanken var att sedan hitta ytterligare en lämplig beg. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användande av cookies.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения