torsdag 29 mars 2018

Luftavfuktare liten

Med en luftavfuktare får du hjälp att hålla fuktbalansen i luften på en gynnsam nivå. I boendemiljö, förrå källare och på vinden – oavsett utrymme minskar avfuktaren risken för fukt- och mögelskador och ger ett fräschare inomhusklimat. På en liten yta blir fuktigheten väldigt koncentrerad och det uppstår ofta kondens på fönster och ytterväggar.


Det enda som trivs med hög luftfuktighet är mögel. Mögel växer bra vid konstant fuktighet över och den sprider sina sporer i luften, till människors förtvivlan. En luftavfuktare ger dig bättre inomhusklimat, bättre .

Woods MDRär en liten och kompakt luftavfuktare med bärhandtag som gör den lätt att placera vart du vill. Den gör sig allra bäst i badrum eller i tvättstugan där den torkar dina blöta handdukar e. Denna avfuktare är särskilt lämplig för mindre ytor, eller för ett behov av en luftfuktare som lätt kan transporteras och flyttas runt. Modellen är både mycket liten och kompakt i sin design, och så gör det praktiska handtaget på toppen avfuktaren extra hanterbar och lätt att flytta runt. Både om du ska bära den . Avfuktare förbättrar klimatet i hemmet och gör att tvätten torkar fortare.


Hög avfuktningskapacitet klarar större rumsytor och du bör välja en modell som matchar storleken på ytan den ska avfukta. Håll utkik efter om fjärrkontroll följer med och hur hög . Ju effektivare luftavfuktare du har desto snabbare torkar tvätten och källaren.

För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare. En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren . Luftavfuktare från Wilfa med ett smart luftflöde och solida hjul vilket gör den enkel att flytta runt vid behov. Jämför priser på luftavfuktare. Välkommen till PriceRunner! Luftfilter till fenja Ett uppdaterat filter för Fenja luftavfuktare om den används i källare.


KCC Avfuktare 16AJ 16lit. Avfuktaren har kontinuerlig drift och är försedd med en extern avloppsanslutning (Ømm) som kan användas vid mer permanent installation (slang säljs separat). Avfuktaren har elektronisk luftfuktighetssensor, justerbar luftfuktighet och extern avloppsanslutning (Ømm) som kan användas vid mer permanent installation ( slang säljs separat).


Hitta din avfuktare från ansedda varumärken som Woods, Prof och Fresh. När du väljer din avfuktare är det bra om du vet var du ska ha den, avfuktarna har olika kapacitet och det varierar hur pass stora rum de klarar av att avfukta. Vi erbjuder avfuktare i flera olika storlekar och kapacitet, oavsett om du söker efter en liten.


Att tänka på – kapacitet och storlek. Köp aldrig för liten luftavfuktare. Det är bättre att köpa en som har högre kapacitet.


Välj en maskin som är avsedd för det utrymme där du tanker använda den. Detta gäller speciellt för kalla utrymmen som källare och vindsutrymmen. De flesta av oss har husvagnen eller husbilen stående utomhus på vintern vilket nästan ofelbart leder till att det bildas fukt som lätt orsakar mögel.

Liten avfuktare är till stor hjälp. En del använder en avfuktare som kan lösa dessa problem. Källaren är rätt liten , ca kvm fördelat på tvättstuga ca 12.


Materialet regenereras genom att det värms upp tills fukten avges. Du har säkert handlat någon pryl där det låg en liten påse som denna. Som avfuktare fungerar det bra och även t. Woods MRD-en liten och smidig avfuktare för Max.


MRD-är är en kompakt avfuktare med max.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения