tisdag 13 mars 2018

Gnistskydd plåt

En öppen eld i vardagsrummet är så säker, trygg och mysig som du gör den. Använder du granved kan det vara på sin plats med ett gnistskydd. Jim gör ett präktigt sådant i plåt med målade höghus. En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor.


Du kan välja på plåt eller glas.

Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka. Vet Du inte vad som stämmer bäst till Din bastu? Ta kontakta mad oss och vi ska gärna hjälpa Dig! PISLA GNISTSKYDD AV PLÅT , ROSTFRITT.


Gnistskydd i emaljerad plåt att lägga framför kamin eller annan eldstad som skydd för golvet. Golvplåt gnistskydd i emalj. Förborrade hål i plåten för montering på underlaget.

Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas. Finns i olika utföranden. Inte den klassiska runda utan mer som en öppen spis. För att ha ett fullgott gnistskydd bör man använda sig av två olika skyddsytor – ett s. Under eldstaden får plåt endast användas om det finns ett minst centimeters fritt , luftat utrymme mellan eldstaden och eldstadsplanet och om temperatur på golvet är högst grader när eldstaden används med maximal effekt. Framför en eldstad ska det finnas ett eldstadsplan.


I annat fall måste det finnas ett isolerande material under plåten eller att . Håller på och renoverar mitt gamla torp. Det mesta börjar bli klart nu. Det är mest finliret som återstår. Lister, smygar lite målning osv. Men inte minst gnistskydd framför vedspisen som används flitigt.


Jag önskar lite tips på material som kan användas. Har funderat lite på plåt av något slag men inte . Gråsvartlackerad plåt med måtten 700x4mm, som läggs framför en kamin eller vedeldad ugn som stänkskyd gnistskydd.

Namn: Växjö Auktionskammare, bifirma till Auktionshuset Thelin. Hemsida: vaxjoauktionskammare. Läs mer om auktionshuset. Jag har lagt ett flytande trägolv ovanpå gammal parkett. Parketten vilar på betong.


Under arbetet med golvet valde vi att inte försöka lyfta kamin och skorsten för att lägga golv under, i stället la vi golvet runt kamin och gnistskydd (av plåt ). Tanken var att lägga skiffer i det utrymmet (ca 80×cm). Kromad plåt , med måtten 700x4som läggs framför en kamin eller vedeldad ugn som stänkskyd gnistskydd. Det finns inga produktblad för vald artikel. Inga tillbehör finns till produkten.


Gnistskydd - gnistskydd , braskaminer, contura, eldkorgar, gjutjärnsprodukter, handöl, inredningar, renoveringar, järnspisar - företag, adresser, telefonnummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения