torsdag 15 mars 2018

T2 golvvärme termostat

Nya generationen termostat från Thorin-Thorin. I T2s nya standard för golvvärmetermostater möts komfort och kraftfulla funktioner. NRG-DM passar de flesta av T2s mattor. Användarvänlig Utrustad med en . Välj mellan förinställda program hem, kontor mm, eller ställ in dina egna tider.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till.

Denna modell i familjen av NRG-termostater är . Inbyggnadsdjup endast mm. Avsedd för elektrisk golvvärme. Adaptiv funktion med extremt noggrann temperaturstyrning. Energieffektiv golvvärme för högre komfort, Raychem och T2. Men golvvärme används också med fördel i hotellrum, äldreboenden, sjukhus, förskolor och omklädningsrum i sportanläggningar.


Levereras alltid med påmonterad kallkabel för anslutning till termostat. Hände mig också för en vecka sedan, fast med en Ebeco therm 3termostat.

Allt ser ut att fungera som vanligt men ingen värme. Inte orkat kolla än så som etompau skriver, känns meningslöst när det till 9 säkerhet är just det som är problemet, termostaten lägger inte ut någon ström på slingan. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!


Senz kan med fördel användas i timerl. Digital golvvärmetermostat med klockfunktion T2. Clas Ohlson Programmerbar termostat för bättre energieffektiv.


För att underlätta för våra kunder med värmegolvet T, har Titania tagit fram en instruktionsvideo för att göra rätt inställningar. TA är en termostat särskilt konstruerad för golvvärme. Den har följande funktioner:. Tänk på att golvsensorn måste.


Flexibelt val av golvgivarvärde: 2-kO. Jag vill bara ha en jämn temperatur inte grader! Välj rätt termostat för dina behov i tabellen nedan. Standardtermostat för golvvärme.


Termostaten har också valbara prograKonstant. Energibesparande golvvärmetermostat. T2QuickNet-9 T2Röd och T2Blå).

Golv- eller rumsgivare eller en kombination. Ett enkelt sätt att spara energi, minska elkostnaderna och öka komforten hemma är att installera elektroniska termostater som styr uppvärmningen. När du tagit reda på vilken slags givare du har kan du välja rätt termostat på hemsidan.


Programmerbar WIFI-golvvärmetermostat med touchskärm, enkel navigering med touch och swipe samt smarta energisparprogram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения