fredag 16 mars 2018

Elgolvvärme matta

Elektrisk golvvärme är den vanligaste typen av värmegolv. Den är enkel att installera och finns i flera storlekar och till alla typer av golv BAUHAUS har. Golvvärme på självhäftande matta , bara att rulla ut. Passar klinker och stengolv.


Termostat med individuellt anpassningsbara energisparprogram.

Värt att veta om El-golvvärme. Med Devi- golvvärme får du ett enkelt el-golvvärmesystem till installationer vid både små och stora uppgifter. Devi- golvvärme kan installeras i alla golvtyper och används speciellt genom att lägga det ovanpå det befintliga golvet vid en badrumsrenovering. En matta i samband med golvvärme kan påverka både värmeavgivning och golvbeläggningen. Om Du har en stor tjockmatta pressas värmen ner, dvs värmeförlusten ökar.


Det viktigaste att beakta är dock att mattan utgör ett värmemotstånd. Det innebär att temperaturen under matta höjs.

Klinkers, EL golvvärme på plastmatta. Plastmatta har fördelen att den inte bygger så mycket. Värmefolie och termostater. Därför väljer många att installera värmefolie under plastmatta pga låg bygghöjd. Om man ska flytspackla och sedan lägga plastmatta ovanpå så rekommenderar vi ändå värmekabel pga att man då gör all installation på en och samma gång.


Alleco värmefolie för 230V används i torra utrymmen som är lite större och då golvet som ska läggas består utav trä eller laminatgolv. Den tunna bygghöjden beror på att folien endast är 3mm samt att flytspackel ej behövs för. Storlek, Effekt, Märkström, Material, Färg.


W, 2V, Flermaterial, Flerfärgad. Devimat värmemattor och alla andra hem, bastu och trädgårds produkter får du från HemOchBastu. Mattan rullas ut på primat underlag och spacklas sedan enligt. Plastmatta som ytskikt i våtrum fungerar också som det tätning och fuktspärr, under förutsättning att den är rätt.


Anpassar värmeavgivningen. För renovering (extra tunn), endast för klinkergolv. Jag håller på och bygger min bil så ännu finns inget golv alls.


Men jag kommer ha en 15mm popelplywoodskiva och på de tänker jag mig limma någon form av plastmatta ovanpå.

Jag hade en läcker matta jag köpte när projektet startade fär år sen men den har tyvärr legat. Tunn, endast mm, smidig och lättböjlig värmekabel på rulle. Smidig och lättböjlig värmekabel för ingjutning i betong.


Tillbehörsats innehållande flexslang mm och limstavar. Vi säljer värmemattor för både 12V samt 230V. Perfekt för husvagnen eller husbilen. Finns i flera olika färger samt storlekar.


Handla på Campingtillbehör4u.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения