torsdag 26 januari 2017

Vifteovn

Når det vanlige varmesystemet ikke er i gang eller i rom der det ikke finnes noe, bruk en portabel vifteovn. Våre vifteovner gir komfortabel ekstravarme der det trengs, når det trengs. En hendig størrelse gjør det enkelt å flytte dem rundt etter behov. Ovnene har regulerbare varmeeffekter så du enkelt finner ønsket temperatur.


Vi har vifteovner i ulike størrelser og fasonger.

En vifteovn er en enkel og portabel løsning dersom du trenger ekstra varme. En varmevifte er liten og kompakt og sprer varmen godt rundt i rommet. Hos Elektroimportøren finner du varmevifter som er plasseringsvennlige og har regulerbar varmeeffekter. Flyttbar varmevifte med bærehåndtak og hus i sortlakkert stål.


Separat viftefunksjon, to innstillinger for varme, trinnløs termostat (0–°C) og overopphetingsvern. Sammenlign gjerne med andre elektriske produkter, eller gi meg et prisoverslag på én times bruk av vifteovn. Jeg var ikke så god i naturfag og dets underliggende disipliner.

Jeg bor sammen med kjæresten i studentleilighet siden hun studerer barnepedagogikk. Og her er det inkludert strøm i husleia og sentralfyringa likner ikke grisen. Delonghi vifteovn eller Adax oljeovn. Skal ha den stående på i kjellersuen i extra kalde perioder.


Mao maksimale en uke elelr to i året. Jeg holder en knapppå viteovnen jeg men vi er litt uenig. Du skal ikke veie mer enn . Funksjonell vifteovn produsert i stål utførelse. VT 6er beregnet som tilleggsvarme for oppvarming av kalde rom.


Veltesikring kobler ut strømmen til elementene dersom ovnen skulle velte. En robust og stabil vifteovn som gir god varme i kalde lokaler. Viftene sørger for effektiv og rask oppvarming av en garasje, byggeplass, et lager eller verksted.


Ovnen er transportabel og har et praktisk bærehåndtak. En innebygget overhetningsbeskyttelse slår viften . Varmeelementet består vanligvis av viklet glødetråd.

Varmeeffekten kan ofte reguleres i flere trinn, og det samme gjelder hastigheten på viften. Heisann Satt inn en vifteovn i drivhuset for noen dager siden og den varmet jo. Så, har noen tips til en ovn som funker ok i ett drivhus på ca kvadrat?


Har mulighet for å sette på en termostat, men fordel om . Vifteovner gir hurtig oppvarming av rom som trenger . Duration: minutes, seconds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения