onsdag 18 januari 2017

Radiatorer vattenburna

Här hittar du hela vårt sortiment av vattenburna radiatorer från högkvalitativa tillverkare som Lenhovda och Purmo. Välkommen till Rinkaby Rör! Stort sortiment till bra priser.


Radiatorer används i många fall för uppvärmning, antingen som vattenburna eller med el. Här hittar du vattenburna element till priser som varierar beroende på vilken tillverkare, modell och design du är ute efter. Vi marknadsför och försäljer produkter från Epecon, Thermopanel, Watt, Sanova som har ett stort utbud av radiatorer , konvektorer, fläktelement, fläktkonvektorer, radiatorkoppel, termostater , ställdon.

Vi erbjuder ett brett utbud av vattenburna radiatorer av hög kvalitet. Vi garanterar alltid hög service, trygg e-handel och snabba leveranser! Alltid bra priser på Vattenburna element hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Om du planerar att byta element lönar det sig att tänka igenom bytet först. Detta gäller både om du skall byta elelement eller om du skall byta radiator som är kopplad till det centrala vattenburna värmesystemet. Här en guide till ditt byte av element.


Effektiviteten hos gamla vattenburna element står sig faktiskt väl i jämförelse med dagens panelelement, tack vare sektionsradiatorernas stora värmeavgivande yta.

Gamla tiders radiatorer har dessutom lång livsläng och slits och rostar sakta eftersom vattnet som går runt i systemet är varmt, syrefattigt och . Här hittar ni energi effektiva radiatorer och tillbehör. Vattenburna radiatorer används i fastigheter där det finns ett vattenburet system. Vi har allt som behövs för att bygga nytt med radiatorer eller för att byta ut gamla radiatorer. Nya moderna radiatorer är smidigare, effektivare och bättre anpassade för . Vattenburet Element Altech tryggt och enkelt med snabb leverans.


Här har vi samlat alla våra Element Vattenburna från kända och klassiska VVS- tillverkare. Välj ditt element redan idag! Vitlackerad vattenburen radiator till slutna lågtemperatursystem med cirkulation. Radiatorn ansluts via det inbyggda CC(EU standard) kopplet eller med.


Här dimensionerar och tillverkar vi radiatorer helt efter dina önskemål – oavsett om du är husägare, installatör, grossist eller arkitekt. Idag blir vattenburen värme allt vanligare i våra villor, men fortfarande värmer cirka två tredjedelar sina hus med direktverkande el. Har man vattenburen värme så är valet av värmesystem mycket friare än när det gäller el. För vattenburen värme gäller element anpassade för detta.


PURMO Compact levereras med monterade sidoplåtar och toppgaller och har marknadens bredaste sortiment. Alla PURMO radiatorer är ämnade för slutna vattenburna värmesystem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения