fredag 27 januari 2017

Ecodan luft vatten

Ecodan – komplett system. Värmer mellan 20m² - 150m². Mitsubishi Electric erbjuder två sorters luft -vattenvärmepumpar - split och package.


Med split-systemet går det rör med köldmedium mellan värmepumpens delar, medan package-modellerna istället har vatten i rören. No Produkts found which match your selection.

NYA Kraftpaket i mindre förpackning Extremt låg ljudnivå Högre verkningsgrad 3- fas utförande. Den smidiga inomhusdelen är inte mycket större än en vanlig varmvattenberedare och ersätter befintliga oljepannor och pannor som eldas med ved eller pellets. Varför använda mer energi än vad ditt hus behöver beroende på behov. Det är en smart värmepump helt enkelt. Ger dig maximal uppvärmning med minimal energiförbrukning.


Mitsubishi SW1Split är designad för att kunna använda energin från solslingor. Tittar efter olika värmesystem och har fått rekommenderat PUHZ-WVHAsom utedel och deras EHPT-20X-YM9A som innedel. Det ända jag är orolig för att att den bara rymmer 200L.

Klara man sig på det när två vuxna och två barn skall dela . Ett val som gav kunden väsentligt lägre energikostnader. Tystare, effektivare och snyggare. Precis så som vi värmepumpsinstallatörer har önskat. Ovan bilder på den nya generationen av värmepumpar från Mitsubishi.


Bilderna visar en kraftfull maskin på KW värmeeffekt som . Populär luft vatten värmepump från Mitsubishi. Köp den populära modellen med komplett installation och ROT-avdrag. De aggregat som vi säljer är så kallade splitaggregat, det vill säga att det finns en utedel och en innedel. Däremellan går två kopparrör med gas, R410A. Det gör att det inte leds ut något vatten till utedelen och därmed undviks risken för att det skall frysa sönder, ex.


Tillsammans med deras enkla smarta trådlösa rumsstyrning kommer detta blir skön billig värme och varmvatten. Ett Magnetitfilter ger extra kick till systemet och skyddar växlaren. EcoDan är ett komplett system för värme och varmvatten.


Jag bifogar ett diagram angående lite effekter vid olika vatten och utomhus temperaturer. Hoppas någon har motsvarande diagram på andra märken och .

Innerdelen är inte mer än meter hög men är trots detta utrustad med en varmvattenberedare som rymmer 2liter vatten. Luftvatten -värmepumpen tar energi från uteluften, använder värmepumpsteknik för att öka värmen och transfererar energin till EcoDan , en kombitank, som lagrar och sprider värmen med hjälp av vatten till radiatorer, golvvärme och varmvatten. Modellen utan vattentank kallas Hydrobox den fungerar bäst om hushållet använder mer varmvatten än 2liter eller har en nyinköpt och effektiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения