fredag 20 januari 2017

Vattenslang som krymper

Tack vare den fiffiga konstruktionen växer den sig upp till tre gånger så lång när den fylls med vatten, men krymper genast ihop så fort den töms – utan att du behöver göra något. Dessutom trasslar den sig inte. Krymper igen när den töms . Expanderar från 5-meter när.


Det finns många fördelar med att använda den expanderbara vattenslangen XXL Hose m ! En motståndskraftig och praktisk vattenslang som automatiskt expanderar på några sekunder på grund av vattentrycket.

När du är färdig med den och stängt av kranen, krymper den expanderbara vattenslangen XXL Ho. Lätt bevattningsslang för trädgårdar, parker, idrottsanläggningar, isbanor etc. En högteknologisk trädgårdsslang som är helt Ftalatfri.


Vattenslang Hozelock Super TricoFlex. Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Har du, liksom många andra, en vattenslang med dig? Nu finns en expanderbar och smidig slang som är betydligt enklare än de traditionella att.


Nu har du möjlighet att köpa årets smartaste trädgårdsprodukt - expanderslangen!

Alla har vi varit med om jobbiga slangar som tar mycket plats, är svåra att rulla ihop och trasslar sig. Men nu är det slut med sånt! Denna smarta slang växer sig tre gånger så lång när den fylls med vatten och krymper sedan ihop när den töms . Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Denna trädgårdsslang har ett slitstarkt yttre skikt av UV-resistent vävd polyester och ett inre skikt av 1 naturgummi som gör att slangen kan expandera till upp till gånger sin ursprungliga längd utan att slitas och krymper snabbt tillbaka till sin ursprungliga storlek efter användning.


Skaffa den mest innovativa trädgårdsslang du kan tänka dig: den expanderande XXL Hose-vattenslangen på m! Den expanderar automatiskt på ett par sekunder tack vare vattentryck. Den nya XXL Hose är den enda slang som automatiskt expanderar när du öppnar vattenkranen och tack vare vattentrycket blir längre och längre tredubbling av dess storlek. Observera, denna text är maskinöversatt. När du stänger vattenkranen krymper den och blir gradvis mindre . Fri frakt vid köp över 599:- Betala som du vill med Klarna!


Pocket Hose är en unik trädgårdsslang som blir större när den kopplas till kranen och krymper naturligt när trycket avtar. Slangen är kompakt och lätt och därför mycket lätt att förvara. Beställ också med det mångsidiga och inställbara munstycket! På fredag kommer en prognos som visar hur stora skatteintäkterna bli nästa år.


Kommunens ekonomer varnar redan nu för att det kommer att bli kärvare. Vi vill att kommunstyrelsen uppmanar alla verksamheter att inte svälla för mycket, utan försöka hålla i och anpassa sig till en kostym som inte kommer . Ordförklaring - Krympslang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения