torsdag 26 januari 2017

Sca pellets

Med över års erfarenhet av pelletstillverkning vet vi vad som krävs. Vi levererar pellets med erkänt hög kvalitet, tillverkad på ett klimatsmart sätt. Pellets från SCA av skog, vind och omtanke.


SCAs pellets , Bionorrpellets för . Bild Lilles Varmt välkommen till närmaste återförsäljare!

Bli återförsäljare av pellets I dagsläget har SCA BioNorr drygt 200. Stallpellets bildar en mjuk, stabil spånbädd med en fukthalt du själv . Att elda med pellets Eldning med pellets är idag nästan helt automatiserad. Dock behöver man aska ur, göra rent och fylla på pellets. When watere the pellets turn back . Säljansvarig pellets region Mitt. Både som företag och konsument kan du skriva fleråriga pelletsavtal med oss.


Som konsument kan du teckna avtal på aktuellt dagspris.

Vi svarar på dina frågor om värmepellets, pelletseldning och stallpellets, tar emot order, skriver avtal och aviserar dig före leverans, om så önskas. Säckade produkter köper du med fördel hos våra återförsäljare. De erbjuder både enstaka säckar och större leveranser. Observera att online-priserna skiljer sig från pris hos återförsäljare, så kontrollera priset lokalt. Närheten till kund möjliggör att våra återförsäljare kan hålla andra och oftast . Detta är en applikation anpassad för direktbeställning och presentation av våra återförsäljare.


För mer produktinformation, vänligen besök: scabionorr. Jag kör med 6mm pellets och det funkar jätte bra försökte med 8mm men det ville brännaren inte ha då blev det drift stopp hela tiden nä men bra jämn eld i brännaren med 6mm med sca bionorr pellets. Bra pellets med fin och jämn kvalitet. Min favorit som jag dessutom rekommenderar . All vår pellets , värme och stall, får vi från svenska SCA BioNorr som är en av Sveriges största och ledande producenter av träpellets med erkänt hög kvalitet. SCA är Europas största privata skogsägare med en total areal på miljoner hektar skogsmark.


Denna starka förankringen garanterar SCA BioNorr tillgång till en . SCA Bionorr AB i Härnösand Bränsleproducenter. SCA BioNorr investerar miljoner kronor i en ökad produktion vid pelletsfabriken i Härnösand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения