torsdag 19 januari 2017

Ac i sovrum

På varma sommardagar kan de flesta ha behov för lite extra nerkylning, antingen om du lagar mat eller försöker att sova på ett alldeles för varmt sovrum. En fläkt är det enklaste och billigaste sättet att kyla ner omgivningarna på. Vi har fläktar i olika storlekar och med olika effekt. Separat ute-del är ett måste i ett sovrum.


Jag har provat med portabel AC och de för ett himla liv.

Numera har jag en Mitsubishi VP i sovrummet som agerar AC på sommaren. Det går att få tag i rena AC -pumpar utan värmefunktion men det brukar inte bli så mycket billigare, möjligen om man väljer en . Bor i en tvåa på andra och högsta våningen, och har så gott som gol. Det är skönt med svalka eller kyla, när det är för varmt.


Du presterar mer, när temperaturen är behaglig. Air-condition ( AC ) eller luftkonditionering använder samma teknik, som luft-luftvärmepumpar. Tekniken leder värme bort från huset. Maskinens fläktar ökar luftcirkulationen i huset och på så .

Ett varmt och kvavt sovrum gör knappast under för sömnen. Som tur är finns det knep att ta till för att sova gott – även om du inte har AC. NetOnNet erbjuder flera produkter som förbättrar ditt inomhusklimat avsevärt.


Välj mellan fläktar, infravärme eller luftavfuktare. Behöver du svalka dig i värmen är ett hett tips att investera i en portabel AC. Här kommer tips på vad du ska tänka på när du använder aircondition. Väljer du att satsa stort och skaffa värmepump för att få både kyla på sommaren och värme till vintern är dimensioneringen förstås extra viktigt.


Har du ett ½ planshus kan det behövas två aggregat . Vi använder fläktar i våra sovrum nu och vår senaste bebis är veckor och det är samma regel där. Någon som har förslag på kylanläggning (split) till mitt sovrum ? Yta ca kvm, västerläge och övervåning, ca meter ovan mark. Vill ha ett kvalitetsmärke, med separata inomhus- och utomhusdelar, kommer enbart att gå . Jag köpte en Electrolux portabel AC i helgen. Den låter så pass mycket att jag funderar på om jag missat någon transportspärr eller liknande (som med tvättmaskiner).


Vi köpte portabel AC till vårat sovrum för något år sedan. Tar fram nu på sommaren och ställer undan när det blir svalare.

Visst den låter lite när den kyler aktivt och drar lite ström. Testa att göra en enkel AC. Allt du behöver är en fläkt,. Så enkelt bygger du en egen AC. När hettan bli olidlig kan.


Men gassande sol och värmebölja ger bastukänsla inomhus och det blir svårt att sova. AC i vardagsrummet och i sovrummet. Kök, tvättmaskin och torktumlare. Dina kvarter från Park Lleras. Du har en stormarknad två kvarter bort.


Inuti du har uttagsautomat. Perfekt om du ska besöka Harpersfield Covered Bridge. Boka nu och spara pengar!


Personer, tredje våning (husets takvåning), tre sovrum med var sin dubbelsäng, badrum, fullutrustad kök, stor balkong med havsutsikt, AC , sat-TV, Wi-Fi internet samt parkeringsplats. Sänglinne, handdukar samt slutstädning ingår i priset. Huset består av liten uteplats och terrass i söderläge på framsidan av huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения