fredag 20 januari 2017

Ilve gashäll

Vi erbjuder det mesta och det bästa inom gasspisar! Jämför priser och läs recensioner på Spishällar. Välkommen till PriceRunner! Vanliga gasspisar och jättestora.


Rostfria spisar och grafitgråa. Röda gasspisar, gröna och blåa!

Vi presenterar K-line, vår nya gasspis i rostfritt. Med raka, rena linjer och rejäl känsla som med alla ILVEs spisar. Professional Plus Hi-Tech PT_110 . Därefter trycks en godkänd gasolslang och slangklämma på – obs att slang och klämma ej medföljer vid leverans. Gasolslang och klämma köps i järnhandeln. Stekbord till gasspis med induktionshäll i mitten.


Hällens bottenplatta är i rostfritt och vreden är antingen Hi-Tech i rostfritt eller klassiska Nostalgievred i mässing eller krom. HP-seriens hällar har raka, kraftiga brännargaller. När man väljer Nostalgievred i mässing är vreden placerade på en grafit matt bottenplatta.

Ilves gashällar förbereder vi för både stadsgas, gasol och. En gasspis är som det låter en spis som drivs på gas. Gasen till spisen kan vara till exempel gasol, stadsgas eller naturgas. Gasens specifika egenskaper gör den till ett effektivt energislag för en rad olika användningsområden.


ILVE gasspis , tända utan el? Visa begagnade produkter. Den som fastnat för att laga mat med en gashäll vet att precisionen av temperatur och möjligheten att snabbt och steglöst reglera temperaturen är unik för en gasbrännare. Men vi erbjuder även spisar med gashäll kombinerat med gasugn, även kallat en full gas spis.


Gasspis i rostfri metall. Fyra gasbrännare med grillbord i mitten. Induktionstop til gaskomfur med induktionskogeplade i midten. Lustfylld lantlig livsstil. Ilve Majestic, g, Bakelit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения