onsdag 11 januari 2017

Kylfirmor

AB Nävragöls Elaffär, holmsjö. MAPA Kylvärmepumpservice AB, kallinge. Carlshamns Rörteam AB, karlshamn. Karlshamns Kylservice AB, karlshamn. Gunnar Karlsen Sverige AB, karlshamn.


Mattssons VVS AB, karlshamn.

BJ Kylspecialisten AB, karlshamn. Kylföretag - kylföretag, bergvärme, kylanläggningar, luftkonditionering, aircondition, badrum, badrumsrenovering, badrumsrenoveringar - företag, adresser, telefonnummer. Elektrokyl Energiteknik AB i Borås erbjuder alla typer av installationer gällande värme, kyla och ventilation åt såväl företag som privatpersoner. Här kan du kontrollera personcertifikat och söka certifierade företag. Om du är certifierad hos INCERT kan du använda denna tjänst för självservice.


Har du BankID kan du använda självservicetjänsten direkt genom att logga in. Saknar du BankId måste du först ansöka om ett användarkonto hos INCERT. Vår verksamhet utgår från Malmö och vi arbetar i första hand runt om i Skåne.

Personal och verksamhet tas över av Assemblin från maj. Idag har vi personer anställda och huvuddelen av våra kunder finns i Skåne och Blekinge. Välkommen till NR Kyl AB. Göteborgs främsta kylföretag finns i Munkebäck. Vi hjälper er med alla typer av kyl- och frysbehov, komfort AC och värmepumpar till fastigheter.


Vi gillar verkligen kylteknik, all kylteknik även sådan där syftet är . Idag har vi ett tiotal anställda och huvuddelen av våra kunder finns i Linköping, Norrköping, Motala, Mjölby, Boxholm, Ödeshög samt Åtvidaberg. Vi projekterar, installerar och servar alla typer av kyl-och frysanläggningar, . TESAB-kedjan är marknadsledande i Sverige och har över 3anställda. TESAB-företagen tar totalt funktionsansvar för sina installationer och ger komplett service. I Oskarström åker alla skridskor.


På det sättet är den lilla orten lik Sverige i stort. Bandy, ishockey och att glida runt på is i största allmänhet är ett enormt intresse i hela landet. Men i Oskarsström hade det gamla kylsystemet börja knaka i fogarna, inte minst när det gällde förmågan att effektivt skapa . Företag som arbetar med service eller installation av anläggningar som innehåller kylmedia, t. Syftet var att skapa ett företag med bredare kompetens och större geografiskt verksamhetsområde.


Säkerhetsteknikcentralen TUKES i riket. Håkan Björk och Christer Hansson, har arbetat framgångsrikt i .

Vi söker främst samarbete med ackrediterade kylfirmor , som vi kan kontraktera för installationer. Tveka inte, utan hör av dig till oss! Vi är experter på kyl- och frysutrustningar och Luftkonditioneringsanläggningar. Vi har mer än års erfarenhet inom branschen.


Friginor Kylmontage - Bravida Cooling, Luleå, Sweden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения