tisdag 31 januari 2017

Ford göteborg service

Har du en Ford som behöver service ? Vi har service och verkstad i Malmö och Göteborg. Välkommen till Mechanum - en servicenivå som du inte tidigare upplevt. Hedin Bil i Göteborg , Eklanda erbjuder nya och begagnade Ford person- och transportbilar.


Vi tillhandahåller även auktoriserad service till din Ford.

Visa bilverkstäder i Göteborg som får släcka 2: or Visa däckverkstäder i Göteborg som erbjuder däckhotell. Kontrollerade bilverkstäder i . BIL Sweden har tillsammans med sina medlemmar tagit fram en folder för att informera om ”Vad erbjuder en auktoriserad märkesverkstad? Här hittar ni bland annat information om vilka krav biltillverkarna ställer på auktoriserade märkesverkstäder för att de ska kunna utföra ett fackmässigt arbete på fordonet. Vill du ha ytterligare information rörande service och produkter från Ford , kontakta oss här. Vid tekniska frågor var vänlig kontakta en Fordverkstad.


Auktoriserad Ford återförsäljare, Försäljning och service av nya och begagnade Ford.

Original Ford delar och tillbehör i Malmö, Lund och Helsingborg. Vi har ett unikt utbud av tjänster och produkter för dig som Volvo, Dacia och Renault ägare. Med erfarenhet, tekniskt kunnande och ett personligt bemötande hjälper vi dig till ett smidigare bilägande.


Vår auktoriserade verkstad och skadeverkstad i Göteborg har års erfarenhet. På Hisingen för Ford Personbilar Ni är alltid välkomna in för en bra affär eller service på din bil ! MLKAB är en auktoriserad serviceverkstad för SUBARU, MAZDA, CHEVROLET, FORD och SAAB. Du lämnar därför bilen i trygga händer när du lämnar in den till vår verkstad i Mölnlycke, omkring en mil sydost om centrala Göteborg. Eklunds Bil är din fullserviceanläggning för Dodge och Mazda i Göteborg. Förutom dessa har vi ett stort utbud av begagnade Audi, BMW, VW, Mercedes och Volvo.


Endast bilar med avdragbar moms. Pris direkt innebär att du kan se priset för vald tjänst i samband med din verkstadsbokning. Pris direkt för vissa tjänster kan det förekomma bilverkstäder som inte kan visa priser.


I de fall vi inte kan visa Pris direkt får du alltid möjlighet att begära offert från din Mekonomenverkstad. Söker du nya eller begagnade bilar? Ska serva eller reparera din bil?

Vi är proffs på Volvo, Renault, Ford och Dacia. Hos oss är din bil i trygga händer. Vi utför service , reparationer, rekonditionering, lackbehandling och AC-rengöring. För närvarande består Werksta-gruppen av verkstäder i Stockholm, Göteborg , Örebro, Norrköping, Linköping och Helsingborg.


Vårt mål är att inom några år vara en kedja med . Bilägare undrar ofta hur mycket en service på deras bil egentligen ska kosta. Detta är en svår fråga att svara på eftersom priset drastiskt skiljer sig mella. Exclusive Cars är Sveriges största importör av de senaste amerikanska bilmodellerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения