onsdag 11 januari 2017

Lindab tilluftsdon

Avsedd för montering i innertak. Plana fjäderhållare för anslutning till kanal. CADvent plug-in för MagiCAD.


DAD är en vridbar tilluftdysa, lämplig för ventilering av större lokaler, där man vill ha lång kastlängd. Lindabs sortiment av VAV-don består av don med en rörlig platta i som säkerställer en konstant kastlängd oberoende av vilket flöde som tillförs donet. Dysan kan användas för både över- och undertempererad luft.

Ventilen är konstruerad för installation i vägg eller tak. Den kan användas både vid nybyggnation och renovering. Dess smarta infästning försäkrar en enkel installation. Dess unika ljuddata försäkrar en optimal ljudnivå.


CRL är ett runt don med operforera ställbar bottenplatta. CRL kan användas för både till- och frånluft. Donet är ställbart från horisontellt till vertikalt läge, och är därför lämpligt för horisontell inblåsning av undertempererad luft eller vertikal inblåsning av övertempererad luft. Dessutom kan man montera ett spjäll direkt på.


NRär ett rektangulärt don med ställbara dysor, avsett för montering i vägg eller gipsinklädnad.

Donet är lämpligt för horisontell inblåsning av undertempererad luft. Dysorna i fronten gör att man kan variera spridningsmönstret och därmed åstadkomma olika kastlängder. Donet kan användas med tryckfördelningslåda typ . Försedd med en enkelläppad gummitätning. Tilluftsdon , VTTB, Kontrollventil. LCA är ett runt don med operforerad bottenplatta.


LCA kan användas för både till- och frånluft. LCA är lämpligt för horisontell inblåsning av undertempererad luft, där man vill ha hög impuls, och kan förses med olika tillbehör för optimal funktion. ULA är ett cirkulärt uteluftsdon med teleskopisk väggenomföring, för inbyggnad i yttervägg nära tak. ULA har inbyggt spjäll, vilket kan manövreras med hjälp av draglina.


Den speciella teleskopiska vägggenomföringen gör att donet kan monteras i väggen utan skruvar. De två teleskopdelarna skruvas ihop från varsin sida av . Ventil, Tallriksventil, tilluft, frånluft, naturlig ventilation, utvändig luftventil. Men som tilluftsdon fick jag sådana här (ursäkta dålig bild): tilluftsdon.


Dels för att man brukar ha tilluftsdon med en viss kastlängd och inte sådana här som sprider åt sidorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения