onsdag 25 januari 2017

Reservdelar kaminer

Här säljer vi reservdelar och tillbehör för spisar och kaminer av en mängd olika fabrikat. Vi har MASSOR med reservdelar till gamla gjutjärns och täljstenskaminer. Vi kan även i viss mån låta gjuta nya reservdelar.


Skicka oss ett mail, gärna med en bild på kaminen i fråga och bifoga . Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till pelletsbrännare och pannor. Original reservdelar och reparationer av pellets-brännare och pannor.

Ett av Sveriges största och bästa reservdelssortiment för både vedspisar och köksspisar. Tillbehör som brännjärn, roster och roser till mängder av spismodeller. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. Vi ger dig fem års garanti. Reservdelar värmareReservdelar till kaminer.


God service och tillgång till reservdelar är ytterligare en trygghet under hela kaminens livslängd. Med små barn och djur i hemmet minskar ett skyddsgaller risken för olyckor. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis!

Våra kaminer är av hög kvalitet och produceras av de bästa råvaror som finns. Här finns även diverse reservdelar och andra . Med hjälp av ett sexsiffrigt registreringsnummer kan vi spåra ursprunget till en Scanspis-kamin. Detta gör beställning av eventuella reservdelar enklare. Ingångskontrollen på råvaror och slutkontroll på produkten är med andra ord unik.


I vårt sortiment hittar ni reservdelar som brännjärn, cisternjärn och roster. Vi har även andra reservdelar som ni enkelt kan beställa på vår webbplats. Vi hjälper dig från dröm till verklighet. Goda rå bygganmälan, installation och kontakt med sotare.


Nedan beskriver vi vad våra olika leverantörer kan erbjuda, du kan sedan gå in på deras hemsidor för att titta. Helt enkelt en kvalitets kamin. Välkommen in till oss och se hur den fungerar i våran utställning.


Refleks dieseldrivna kaminer är tillverkade i över 150. I fiskebåtar, fritidsbåtar, hus, arbetsvagnar och bodar m. Alla delar i systemet som t. Du kan köpa originalreservdelar till din kamin från vår Aduro- webbshop. Om du inte är säker på vilken kamin du har kan du se modellbeteckningen på typskylten på kaminens baksida.

Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Kaminerna kan användas i alla klimat, t. Allt du behöver till kaminer och eldstäder: skorstenar, rökrör, plåtar, korgar m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения