torsdag 19 januari 2017

Biltema segelduk

En stålöljett i varje hörn. Levereras i en PVC-väska. Som en iller rusar jag fram och tillbaka mellan förråd och altan och släpar ut alla blommor, för nu ska det inte ens bli kallt på nätterna ett tag fra… Hitta denna pin och fler på Terass av lindaskogberg. Wonderful Swedish summer home, al fresco dining.


En sådan presenning är perfekt om du vill göra ett tak över ett utebor och det smarta är att du inte behöver sy en enda centimeter. Att du blir klar på en halv dag är också .

Vill du inte sitta inomhus kan du lösa det på många förträffliga vis. Ett av dessa är taksegel som har seglat upp som ett nytt alternativ till markiser. Ett taksegel är precis vad det låter som - ett tak av segelduk.


Visst kan man köpa ett begagnat segel och spänna upp, men det finns snyggare och mer funktionella . Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m. Vi har pratat om pressening men det blir nog alltför klumpigt. Vad vi söker är nåt som liknar materialet i topgarage till bilar eller tältduk. Var hittar man nåt sånt till överkomligt pris. Man kan köpa direkt av segelmakare men de kan .

Begagnade segel (riktiga alltså) är oförskämt dyra, och ska du ha med en rulle är det billigare med en ny markis gissar jag. Ett sätt kan vara att spänna en presenning eller en segelduk över uteplats. Nedan bilder på segelduk över uteplats hämtade från Vi i villa.


Ikea, Rusta och Jula för att se deras utbud av segelduk till . En cabriolet är oftast uppsydd med ett eller ett par lager segelduk. När bilen och taket är nytt så är den fabriksimpregnerad. Precis som med dina kläder så avtar den impregnerande förmågan med åldern.


Dessutom är det bra att tvätta cabben grundligt två gånger om året för att den ska hålla sig i bra . Vanlig maskeringstejp i fack (färg) handeln är starkare och sitter lite bättre, men totalt sett inte bra. Biltema blligast men använder jag inte längre. Ska prova 3M gult till allt möjligt i sommar. M precision blå (utomhus) kostar 5X.


Pallskydd För utomhusförvaring av pallar eller i utställningar m. Problemet med proceduren är att den dubbelsidiga tejp jag har nu är för sömnad i segelduk och den fäster inget vidare på silikon. Som jag har förstått det är det mest silikon som fäster på. Ingen aning om butyltejp fäster. Beskyttelse mod vind og vejr.


Udgifterne for cykelgaragen ligger på ca.

Følgende byggevejledning gælder for massivt grantræ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения