onsdag 25 januari 2017

Fågelnät skorsten

Maskstorlek ca 25mm och trådtjocklek 2mm. Nät till skorsten , används för att hindra fåglar att bygga bo i pipan. Finns i galvat eller rostfritt, välj i menyn vid köp-knappen!


Här säljer vi nät och galler för att hindra fåglar från att bygga bo i din skorsten. Kajorna lever i parförhållande och återkommer år efter år till samma skorsten.

Vanligt hönsnät är för svagt och är inte att rekommendera eftersom de korregerar och går sönder av värmen. Det finns speciella kajnät av plastad trådnät . Slarv med sotning och bristande koll av skorsten och rökgångar kan förvandla sommarparadiset till rena dödsfällan. Varje år omkommer människor efter att ha eldat allt för intensivt i ofta gamla och bristfälliga eldstäder.


För en dryg månad sedan inträffade en tragisk olycka i en sommarstuga i Tidaholmstrakten då sex . Skydda kanalerna med nät. Ett fågelbo i skorstenen kan ställa till med stora bekymmer för en husägare.

Framförallt kajor och starar bygger ofta sina reden i skorstenar. De släpper ner mängder med pinnar i pipan och efter ett par år har det bildats en rejäl propp i kanalen. Ett hus som stått oeldat i många år kan ha en.


Jag hade kajproblem i skorstenen i förra huset. Nät sattes in åtskilliga gånger och kajorna plockade bort det inom ett par timmar. Rejält järngaller gäller och det skall vara tungt!


Huv på skorsten eller inte? Förhindra att fåglar och kajor bygger bo i din skorsten. Ett rejält och robust kajgaller för halvsten- helsten skorsten. Lätt att ta loss vid sotning. Att en kanal med ett fågelbo inte längre fungerar är en självklar följd.


Minst lika allvarligt är dock att det ovanför boet blir så fuktigt och blött att fogbruket vittrar, stenar lossnar och skorstenen löper risk att frysa sön der. Ett kraftigt nät eller galler, fast förankrat vid kanalmynningen, utgör ett tillräckligt skydd mot bobyggande. Med rejält nät över skorstenar och ventilationstrummor kan inte kajorna bygga bon i kanalerna.


Kajor som skränar och skitar ner har länge varit ett problem i Laholm. Med rejäla nät över skorstenar och ventilationstrummor begränsas deras möjligheter till fasta boplatser och därmed.

Sönderfrysning av skorstenen övre delar är inte ovanligt för oskyddade skorstenar - med onödiga kostsamma reparationskostnader som följd. Ett skorstensskydd med fågelnät är ett effektivt skydd för skorstenskanalerna mot fåglar etc. Vi låter tillverka skorstensskydd med öppningsbart tak som förhindrar att dessa problem . Glasfiberarmerat PVC- nät på 25- meters rulle. Används för insektsskyd spaljéer, insynsskydd och takfotsnät mm. Leverantör: Thomée AB, Edw.


Kontakta butik för pris . Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat.


Visa lagersaldoFörväntat lagersaldoByt varuhus. Specialrengöringar Sverige´s fågelsäkring består av effektiva lösningar som hindrar fåglarna från att slå sig ner, utan att skada dem. De är också i möjligaste mån osynliga för att inte störa arkitekturen.


Lösningarna anpassas efter varje plats och kan exempelvis bestå av nät , piggar, vajrar, ljudsystem eller el-lister. Sotning av kakelugnar och en ved kamin med tillhörande skorstenskanaler samt kanaler där det i dagsläget inte finns någon eldstad. Går inte att elda i någon av eldstäderna i dagsläget. Kan man även göra en bra lösning med skorstenshuv och fågelnät så vore det kanon. Objektet är ett fritidshus i örsundsbro.


Fastigheter och lokaler mår bra av att säkras mot fåglar, då exempelvis skyltar, stuprör, hängrännor, ventilation och skorstenar smutsas ner och täpps igen av spillning och bomaterial. Spillningen fräter på tak och fasader, vilket . Har du problem med fåglar? Bekämpning av fåglar med produkter från Skadedjurshopen.


Samma professionella produkter som används av auktoriserade skadedjursbekämpare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения