torsdag 12 januari 2017

Golvvärme devi

Vi har marknadens bredaste sortiment ! DEVI har en smart och enkel lösning som håller våra hus torra och säkra under vinterhalvåret. Värmesystem utomhus bidrar till att spara både tid och pengar, samtidigt som man slipper onödigt arbete. DEVI is- och snösmältningssystem monteras för att uppfylla bostadsägarnas individuella behov.


Oöverträffad komfort och kontroll.

Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Värt att veta om El- golvvärme. Installationsbeskrivning. Kabel för friförläggning.


Skall installeras av behörig elinstallatör. Enheten för golvvärme har ca 5anställda och levererar värmesystem till stora delar av världen. Danfoss Floor Heating Electrical is Europe's leading .

Devi ingår i Danfosskoncernen. Här hittar du allt du behöver för att få ett varmt och behagligt golv i ditt hem. I denna kategori har vi laddat upp med golvvärme och tillbehör från Bla. Fullgaranti ingår i priset för DEVI ´s värmekablar under förutsättning att behörig elinstallatör har gjort förläggning och installation enligt gällande föreskrifter, lämnar DEVI AB års full garanti. DEVI för övriga kostnader såsom felsökning, . Stort utbud bästa varumärken för hemmafixaren online - Bekanta sig med oss!


Den passar med ett flertal olika ramar och givare. DEVIreg Touch är lätt att programmera och det finns både filmer på och bra manualer att tillgå. Intelligent solutions with lasting effect. Värmekablar och reglering för frostskyd snösmältning, golvvärme och industri. Nu får vi ingen värme alls svinkallt på golvet!


Elektrisk golvvärme har många fördelar. Den är lätt att planera, billigare att installera och kostar mindre i inköp jämfört med vattenburen värme. Dessutom ger golvvärme en välgörande känsla av vardagslyx. Upp till dubbel så snabb installation med DEVIclips!


Produktutvecklingen sker i världens största kompetenscenter för golvvärme.

Några av våra kända varumärken är DEVImatTM, DEVIkitTM, DEVIflexTM, DEVIlinkTM och DEVIregTM. DEVI sysselsätter ca 5anställda, varav ca 3arbetar i våra tre toppmoderna fabriker. Globalt omsätter DEVI ca 8MSEK.


The DEVImats - underfloor heating systems for both wooden floors, concrete floors, and laminate floors - from. Tillverkarbild DEVI är världens största producent av elektrisk golvvärme , de tillhandahåller intelligenta lösningar för optimal komfort. I sortimentet finns termostater, värmemattor och värmekablar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения