tisdag 31 januari 2017

Oljefyllda radiatorer lvi

LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design. LVI är marknadsledande inom elradiatorer, element , handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd. Sätt termostaten på grader och det är grader, inte eller grader.


LVI ELRAD YALI ENKEL OLJEFYLLD RADIATOR 500W, 230V.

LVI :s produkter innebär även att du kommer . Oljefylld elradiator med elektronisk termostat och WiFi. Enkelpanel 500W, 230V, höjd 5mm, längd 5mm. Välkommen till PriceRunner! Handla LVI Yali comfort element med totalt års garanti. Snabba leveranser inom hela landet!


Här finner du BAUHAUS sortiment av oljefyllda element.

Du kan enkelt sitta hemma och beställa från vår webshop. Däremot är det en myt att oljefyllda radiatorer är energisnålare än andra, säger Jan Lemming. Elementen finns med elektroniska termostat. Och i motsats till äldre, öppna radiatorer som värmer upp luften genom att cirkulera luften via värmeelement har oljefyllda element en helt . Yali Digital är en modernt designad panelradiator med en mängd nya funktioner.


Den digitala termostaten sitter diskret inhyst i sidopanelen och erbjuder en utmärkt kontroll av inomhustemperaturen. Välj om du behöver ett eldrivet eller vattenburet element , och hur stort det måste vara. Tänk på att element med fast installation antingen är höger- eller vänsteranpassade.


Eldrivna modeller har ibland wifi-stöd och kan då styras via en mobiltelefon. Informationsfilm om nya generationen oljefyllda elradiatorer från LVI. Direktiv finns även för maxtemp i vissa miljöer. I barnstugor får endast lågtempererade 60-graderspaneler monteras.


Samma gäller för hygienrum som innehåller bad och dusch. Allt enligt Boverkets rekommendationer. Fläktradiatorer Denna typ av panel är att betrakta som .

Gallersatser till dubbelpaneler. Dessutom får elemen-tet mjukare hörn vilket ger en rundare och modernare design. Stilren elektrisk radiator med platta sektioner som finns i flera olika färger. Har en väggmonterad trådlös termostat som kan sköta en eller flera radiatorer i samma rum.


Yali Comfort ger ett mycket behagligt inomhusklimat med sin slutna uppvärmningsteknik. Flera temperatursänkningsmöjligheter: 3 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения