tisdag 17 januari 2017

Konvektorelement 400v

Elelement, Frostvakt, 230V, 250W. Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Konvektorelement , 400V , 750W.


Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element, sätta upp nya vid nyinstallation etc. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp.

Det finns klassiska elelement och värmepaneler, våtrumselement, konvektorelement och många fler. Med termostatstyrda element får du jämn och . På BAUHAUS hittar du oljefylld. Varumärket Nobö har sedan flera decennier tillbaka varit tongivande på området värmekomfort och miljövänliga, energisnåla styrsystem.


Både Orion styrsystem och de värmealstrande glaspanelerna Nobö Safir är produkter som rönt stora framgångar, särskilt på den nordiska marknaden. Tego Roundline Reco 230V 400W (200x638). LVI Yali Digital 230V 750W (500x800).


Gnosjö Klimatprodukter Oljefylld Radiator Elektronisk 400V 700W (600x900).

Adax Neo NP KDT 230V 800W (370x704). I sommarstugan har vi en undercentral med enbart 10A automatsäkringar. Med mångårig erfarenhet när det gäller produkter som olje- och elradiatorer, infravärmare, värmefläktar, konvektorelement och kalluftsfläktar har du många produkter att välja på.


Med vår mångåriga erfarenhet av produktion samt inköp håller vi en hög nivå vad det gäller leveranser samt kvalitet på våra produkter. Företaget har specialiserat sig på klimatprodukter som olje- och elradiatorer, infravärmare, värmefläktar, konvektorelement och kalluftsfläktar som du . Handla FLÄKTKONVEKTOR 400V KW till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste. Kräver installation av behörig elinstallatör.


De är oljefyllda radiatorer med elektroniskt termostat. Radiatorerna är uppgraderade till IPsom betyder att de även kan användas i våtutrymmen. Väggfästen samt fötter medföljer. I 400V har vi en modell på 700W.


Lägg till i produktlista. Visa relaterade artiklar Visa relaterade artiklar. Relaterade produkter som ofta köps ihop. MODULARJACK RJKAT5E UTP.


Element och radiatorer, Oljefyllda och öppna för bra uppvärmning.

Uppvärmning med radiatorer, element med noggranna termostater sänker energikostnaden. Välj mellan oljefyllda element från LVI och PAX eller vanliga öppna radiatorer från Adax och Tego. Beräkna ca 70W per kvadratmeter för jämn och energirätt . Valet av kvalitetsradiatorer har blivit enklare!


Nu lanserar vi ett uppdaterat sortiment av energieffektiva Pax radiatorer. Dessutom får det uppdaterade sortimentet behålla .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения