torsdag 26 januari 2017

Tryckmätare ventilation

Vi har ett omfattande utbud av tryckmätare och manometrar. Oavsett om det gäller komfortventilation eller industri så har vi mätarna! Vätskedämpat hus av rostfritt stål.


Termometrar med dykrör av rödgods RG för exvis tappvatten. Du köper Ventilationsmätare hos Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans.

Bra vid mätningar för tryckfallsmätningar över filter, ventilation samt olika fastighets och industrimätningar. Multifunktionsinstrument för ventilation , komfort och inomhusklimat. VAV-, CAV-, flödesmätdon. Koldioxid är i låga doser en naturligt förekommande lukt- och färglös gas.


Instrument för mätning relativ luftfuktighet, daggpunkt, fukthalt, . U- rörsmanometer för kontroll av luftfilter. Avstängningsventiler i gängat utförande. Med SwemaTwin kan tiden och därmed kostnaden för en injustering av ventilation minskas med hälften eller mer.

En injusteringsfirma kan ta fler och mer komplicerade uppdrag med samma resurser. Lokalerna kan snabbt börja användas eller så minimeras störningen av befintlig verksamhet. Uppdragsgivaren blir nöjd.


I vår webbshop online finns ett brett sortiment av olika mätinstrument. Både handinstrument och stationärt. Här hittas produkter för ventilation , tryckluft, temperatur, loggning och kalibrering. Beställ smidigt och enkelt redan idag.


Tryckmätare -anemometern möjliggör dessutom mätning av differenstrycket och det dynamiska trycket. Med sin förmåga att mäta tryck täcker TA4även andra användningsområden, exempelvis filterstatusmätningar på klimatanläggningar eller differenstryckmätningar på gaspannor. Denna differenstryckmätare lämpar sig . Mätresultatets riktighet är helt beroende av att rätt mätmetod används, att mätinstrumentet håller hög kvalité och att ventilationsteknikern har rätt kompetens. Mätforum erbjuder ett brett sortiment av luftflödesmätare, tryckmätare , stosar, prandtlrör och andra ventilationstillbehör. Saknar du något i vårt sortiment ? Sveriges största förhandlare på nätet!


Jeven Flow är en applikation som används till att beräkna vilket luftflöde som krävs för ventilation i professionella kök. I Jeven Flow finns även nödvändig information för att med hjälp av tryckmätare injustera flödet på Jevens produkter. Med denna applikation kan man även via Wi-Fi avläsa status på .

PC 4flödes- och tryckmätare ska användas av kvalificerad personal och endast för avsett ändamål. Inget ansvar tas för skador som uppkommer till följd av att anvisningarna i denna bruksanvisning inte följs. Om denna varning inte följs finns risk för personskada eller dödsfall. Det innebär att luftinflödet kommer från ventilationsdon i rummens hörn på golvnivå och passerar ut genom takventiler över operationsbordet. Operationssalarna har övertryck i förhållande till korridor och detta övervakas genom tryckmätare.


Inställningar för protokoll ventilation. Fyll i dina företagsuppgifter nedan. Varmtrådsinstrument, = Annan, anges, = .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения