fredag 27 januari 2017

Kamin jakt

Här hittar du några riktigt bra produkter för oss frusna jägare som vill vara ute även när det är kallt! Vår egen kamin Polar´n håller dig varm i timmar utan synlig låga eller rök, bullens korv kan puttra ovanpå, gissa om det är en populär. Mobibas kamin Sogna är en helt unik skapelse.


Lätttransporterad och mycket säker med de utfällbara konvektorerna. Tack vare utformningen förstärks cirkulationen och ger en jämn värmespridning samtidigt som de fungerar som beröringsskydd. Sist men inte minst: En brinntid på upp till timmar på en laddning.

Billig kamin till älgpasset. I mitt jaktlag utanför Gävle jagas en såt per dag. Så man kan bli sittande hela jäkla dagen om det inte skjuts tillräckligt. Så det blir dels tråkigt, dels är det lätt hänt att man fryser.


Jag har sett att det är upplagt ved på passen, samt att det är . Kamin i grisåtelkoja, rökluktens. Jag har beställt den här kaminen och några brännare för inom eller utomhusbruk. Går även bra med grillkol eller ved.

Dubbelmantel så elden inte syns. Och priset var inget att pruta på. Hur kul är det när man börjar frysa under jaktpasset. Med hjälp av denna trevliga produkt är det numera slut med det.


En ny typ av värmare till gas. Storstugan, Nynäs(bäddar) Storstugan, Nynäs Kök, Storstugan, Nynäs Vardagsrum, Storstugan, Nynäs Storstugan, Nynäs Gammalt krontorp med moderna bekvämligheter. Nedervåning: Hall, kök, vardagsrum med vedeldad kamin , dusch och WC. Z-aim Danne G är en mycket smart hopfällbar kamin med ett nästan oändligt antal användningsområden inom jakt och friluftsliv etc.


Vi på K-rauta har flera olika kaminer att välja på till bra priser. Kaminerna i vårt sortiment är i olika storlekar och stilar från populära varumärken som NSP, RGE och Westfire. Det borde ge go värme och vara billigaste alternativet för permanent vinterboende,går ju även att laga mat på en liten kamin.


Det finns små lätta vedkaminer med kokplatta speciellt avsedda för jakt - och skogshuggarkojor, men jag tror kanske inte du skulle bli den allra populäraste gästen på en vanlig . Med frakt, tull, skatt ca. Kaminen är storlek medium för 8-mannatipi. Genom att elda på ett sätt som gynnar miljö, hälsa och plånbok kan du minska utsläppen med upp till procent och bidra till att luften blir bättre där du bor.


Jag säljer nu min gamla militärfortkamin från kalla krigets dagar. Fabrikat Husqvarna (årgång okänd) som vi fick ta efter det att dom avvecklade de gamla militärforten på våran jaktmark.

Att en Scanspis- kamin är godkänd är din garanti för att den är ordenligt testad och kontrollerad. Det enda som har gått sönder är. Alla produkter som lämnar fabriken har testats, i fråga om både säkerhet och funktion. Därför lämnar vi gärna en reklamationsrätt på fem år.


Utvalda auktoriserade Scanspis-återförsäljare står till förfogande med fler tekniska . Skön värmekälla för jaktkojan, jakttornet, tältet, eller på fisketuren. Monteras ihop på mindre än en minut. Nedre rökröret är utrustat med reglerbart dragspjäll. Hällen har löstagbar spisplatta.


Höger sida kaminen är utrustad med hållare för eldgaffel etc. Båthällstugan ligger endast några meter från Båthällströmmen i Gimån. Det är möjligt att köra bil fram till stugan.


Vid stugan finns ett utedass. Stugan har inte rinnande vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения