torsdag 12 januari 2017

Radonett se

Radonett radonavskiljare. Europas mest sålda radonfilter mot radon i vatten. Problem med radon i vattnet? Brunnspumpen leder in vatten i radonavskiljaren via en inloppsdysa.


I radonavskiljaren sitter en luftinjektor med en hög verkningsgrad (på 1), som blandar i 4liter luft per minut i vattnet.

Denna intensiva luftning skiljer radonet från vattnet och leder ut det via ett mm luftningsrör. Den har miljontals driftstimmar och är därmed en mycket beprövad radonavskiljare. En radonavskiljare är en investering, en maskin som skall leverera friskt vatten till dig och dina barn i. Karta och vägbeskrivning.


Beställde en radonett omedebart. Reningsgraden är alltid minst. Att rena vatten enbart med renad syrerik frisk luft, och likt . Till elinstallatören – Elinstallation.

Vid provstart och all drift skall därför locket till radonavskiljarens elbox och avgasröret alltid vara monterad. Anslutningar i radonavskiljarens elbox – se schema nästa sida. Plint L L L3: Inkoppling av . Processluften renas från bakterier med hjälp av UV-ljus. Renar vatten på miljövänlig och ekologisk väg med hjälp av syrerik luft och UV-ljus utan tillsatser av kemikalier. Förra året gick företaget med vinst.


Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 2miljoner. Seriestorlekarna varierar från prototyp till små och medelstora serier.


Utöver uppdragstillverkning har företaget även två egna produkter. Tävlingen är öppen för alla som vill prova på att tävla. Gren: StorslalomGrupper: U U U1 U1 U1 U16Nummerlappar: Målhuset sena.


UV-ljus och utan tillsatser av kemikalier eller filtermassa. Västsvensk Vattenrening AB. Tillverkarens artikelnummer, RAD-SERVICEKIT 2. Garanterad reningsgrad 97–9!


Storlek, 70x350x250mm (HxBxD).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения