måndag 23 januari 2017

Contura 550 täljsten

Deras uppgift är att kyla de . Tillbehör till kaminer och braskaminer. Bland våra tillbehör hittar du fläktar, kokplattor, värmemagasin och vridplattor. Här hittar du aktuella eldningsinstruktioner i PDF-format för våra kaminer.


Gjutjärnskaminen har en fin tradition som här tas upp i en modern tappning.

Själva toppen finns i tre olika utföranden. Jag har alternativ nr och är mkt nöjd. Vi erbjuder ett stort utbud som garanterat höjer både värmen och mysfaktorn. Braskamin -vad tillkommer för kostnader?


Contura 5är svenskarnas favorit. Köp i E-butik med fraktfri direktleverans. Vi håller på och ska välja braskamin till huset, från contura.

See rating plate on the stove. Heating of rooms in residential buildings. Box 13 Skulptörvägen 10. Clean lines, new functions and a glass door gives the stove a modern appearence. Givetvis är den, i likhet med de andra varianterna i modellserien, utrustad med våra nyskapande sidoljus.


Känslan av att elden ständigt är närvarande skapar lugn och harmoni. Alla modeller har topp i glas och sidoglas för att se. Svanen-märkta och vi ger alltid års garanti. Design, eld och värme med anor. Svart eldstad med topp och sidor i täljsten.


Placera insatsen på eldstadsplanet och kontrollera installationsavstånden. Anslutning till skorstenen från ryg- gen på insatsen utförs innan . Kassett för installation i eldstadsöppning. Passar de flesta öppna spisar. Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på.


Konvektion, värmelagrande eller strålningskaminer.

I vår butik hittar du din nya kamin. Om man föredrar täckfront i stället för värmehylla ovanför luckan går det att välja till powerstone för ännu mera värme. Går att få med en täcklucka på nedre facket. Modellerna bjuder på en rejäl eld högt ovanför . Din Kaminbutik nära Stockholm.


Vi installerar den åt dig. Runda och mjuka former som kontrasterar mot gjutjärnets kraftfulla yta. Men det vi främst vill ge dig är ljus och värme. Avtagbar frontsockel finns som tillval. Tillverkning av kyrk grindar.


Egen tillverkning härdat glas. Mycket nöjd med den, även om den kanske är något dyr. Fristående braskamin avsedd för vedeldning. Produkten finns i följande utföranden: Modell. Borstad aluminium och rostfritt stål gör den nätta br.


Har du en kamin med sidoglas behöver du inte sitta i. Täljsten är en natursten med förmåga att lagra värme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения