söndag 29 januari 2017

Slang till vattenburen golvvärme

Golvvärme från Uponor, en osynlig komfort till ditt hem. Om värmen kommer nerifrån fördelas den jämt och fyller hela rummet. Den sköna känslan förstärks ytterligare genom att Uponors system för golvvärme ger dig möjlighet att sänka din energiförbrukning.


Vattenburen golvvärme ger er en jämn och behaglig värme i alla dina golv. Hos oss hittar du det du behöver - Varmt.

Passar samtliga fabrikat av 16mm slang. Ska till att lägga mm slang för golvvärme i 6mbadrum. LK minishunt Mkopplad till det övriga 1-rörs elementsystemet i huset.


Paketen kan läggas på de flesta unde. Varm om fötterna med golvvärme ! VVS så vi hjälper er att hitta rätt bland alla rör och shuntar man. Angående lyx så är det på övervåningen vi ska lägga in golvvärmen .

Gör så här: Multiplicera byggytan med valt golvvärmesystem och rörlig fördelarkostnad. Avsluta med att addera priset för vår fördelare, ev. Samtliga priser är inklusive moms. Purmo golvvärmesystem sveper in rummen i en trivsam värme. Vår golvvärme för vattenburen värme ger en fulländad uppvärmningskomfort.


Våra golvvärmerör tillverkas i Tyskland och är 5- lagrad med diffusionss. Byggprojektet är relativt komplext och behöver tänkas igenom, speciellt om du ska bygga till eller liknande. Speciellt kopplingen till värmekällan är något du behöver integrera i din lösning.


Vid större ytor behövs fördelare för att . Bygger man golvvärme i ett nytt hus, monterar man shunten vid pannan eller värmepumpen och kompletterar med termostater. Installerar man golvvärme i enstaka rum, så får varje rum sin egen shunt, eller en gemensam fördelare för flera rum. Jag har lagt vattenburen golvvärme i . Tänk på att golvvärme måste installeras av proffs. Det är lätt att lägga slang men har du tänkt på övriga förutsättningar, t. Fixzit AB är oberoende installatör av vattenburen golvvärme där vi alltid först och främst försöker hitta den .

Vi ser till att hela huset blir varmt, skönt och tyst med ett osynligt värmesystem. Med rätt rumsreglering sänker du .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения