måndag 16 januari 2017

Contura kamin 556

Täljsten är naturligt värmelagrande vilket ger dig bästa effekt av din kamin. De generösa sidoljusen på braskaminen gör att du kan se elden från flera vinklar i rummet. Ger ett lätt och modernt uttryck, samtidigt som de rena linjerna i designen gör att kaminen smälter in i ditt hem, oavsett vilken stil du föredrar. En braskamin vi är säkra på att du kommer att uppskatta är att luckan . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


There are no comments yet.

PDF for print Email PDF Get URL Share Tweet Pin it Linkedin. Luckan i glas ger ett lätt och modernt uttryck, samtidigt som de rena linjerna i designen gör att kaminen smälter in i ditt hem, oavsett vilken stil du föredrar. En nyhet vi är säkra på att du kommer att . Har du en kamin med sidoglas behöver du inte sitta i soffan för att kunna njuta av brasans sken. Då sprider sig ljuset och upplevelsen av brasan i hela rummet.


Väljer du att ha ett vedfack under kaminen har du alltid rumsvarm och lättänd ved. Alternativet är en stilren lucka. Välkommen in – vi hjälper dig.

Den nya kaminen har stora sidoglas som ger en känsla av öppen el en anpassning för moderna hem med många öppna ytor. Den är nätt och lättplacerad med den senaste tekniken och en Svanenmärkning som gör vedeldningen . Ljuset och upplevelsen av elden sprider sig i hela rummet. Väljer du vedfack under kaminen har du alltid rumsvarm och lättänd ve alternativen är en stilren sockel eller en praktisk förvaringslåda. Küljed terasplaadist, küljeklaasid. Klaasist uks on võimalik ainult musta või valget värvi mudelil.


CONTURA 5vit, glaslucka. Kaminen i blank, vitlackad plåt, generös glas- lucka och stora sidoljus är verkligen en snygg möbel du kan elda i. Välj en kamin som både ger värme och ljus samtidigt som den ger ditt hem en riktigt modern stil. Välj till topp i gjutjärn eller glas. Nätauktioner varje dag med objekt från alla branscher. Funderar du på att köpa kamin ? Just nu har vi kampanjpriser på utvalda kaminer.


Durch die großflächigen Seitenscheiben des Kaminofens ist das Feuer von vielen Positionen aus sichtbar. Die neuen Griffe werden nicht heiß und sind stärker in die Kaminofenfront integriert. Vi erbjuder ett stort utbud som garanterat höjer både värmen och mysfaktorn. Köp i E-butik med fraktfri direktleverans.


Contura braskaminer gör hemtrevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения