fredag 5 augusti 2016

Biozone återförsäljare

Vi löser både stora och små problem. Våra kunder är stora fastighetsbolag, landsting, kommuner men också små företag och privatpersoner. Vi stoppar och förhindrar mögel och därmed mögellukt. Vi tar bort alla lukter t ex brand- eller cigarettrök, kemiska lukter eller avfallslukter. Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat.


Välkommen till PriceRunner!

En investering för dig, hemma eller på arbetsplatsen. Funktion: Genom fotokatalys renas all inomhusluft upp till kvm. Tar bort biologiska föroreningar, mögel och giftiga gaser från luft och ytor, dödar bakterier, virus och är effektiv mot dålig lukt.


Bra priser och snabb leverans. Denna luftrenare löser problem med mögel och mögellukt, rök- och annan dålig lukt, dödar virus, bakterier, tar bort cigarettrök, kemiska föreningar mm. Liten och lättplacera kan hängas upp på väggen. Jag är skeptisk, fungerar inte hemma hos mig iallafall.


BioZone söker rikstäckande återförsäljare i Norge.

De använder den i ett litet rökrum och tycker att det fungerar klockrent. De rekommenderade sin grannskola att köpa en, vilket de också gjorde. GI Miljö AB Jan-Erik Karlsson. Vi installerar aggregaten och sköter löpande underhåll. TYPEN AV AGGREGAT väljs efter behovet.


En del installeras permanent, andra för en viss tidsperiod. En del passar för offentliga miljöer, andra för . En liten mängd ozon bildas i denna process som är lagom för att rena föroreningar i innemiljön. Ozon är eftertraktat inom många områden för att rena luften där föroreningar finns som t. Ett bra inomhusklimat bidrar till effektivitet och produktivitet och kan därmed påverka lönsam- heten positivt. I dag vet man att om till exem- pel inomhustemperaturen av- viker från den . Vi ger er kostnadsfri rådgivning, tveka inte att kontakta.


Onsala, Kungsbacka Kommun. Vi verkar huvudsakligen som återförsäljare och grossist inom VA och VVS- produkter. Inomhusklimatet i våra hem är mycket viktig. Biozone luftrenare med webshop.


Dels för våran hälsa men även för att bevara huset friskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения