torsdag 11 augusti 2016

Färdig skorsten

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som kun vi hoppas därför att en av våra tre lösningar passar just dig. Vår skorsten installerar du på din kamin utan att behöva en befintlig murstock i hemmet. Den levereras i en färdig byggsats med utförlig beskrivning. Köp en prisvärd modulskorsten i byggsats som är lätt att montera.


Lister, takpanel, parkettgolv etc.

Heda villaskorsten är lätt- och snabbmonterad tack vare den låga vikten och skorstenselementens konstruktion. Rökröret, isoleringen och yttermanteln utgör en enda komponent. Rensluckelementet och element med färdig håltagning förenklar montaget . Våra färdiga skorstenspaket består av:. Har du en kamin på max kW med en skorstensanslutning på maximalt 1mm på ovansidan? Ska skorstenen gå rakt upp genom huset, utan krökar?


Och vara minst meter lång? Då är Modulex Classic den skorsten du ska ha.

Grundsatsen Modulex Classic är komplett och ger dig cirka meter färdig skorsten. Montera sedan din Premodulskorsten, som levereras i färdig byggsats. Montera medföljande yttertaksbeslag och lägg tillbaka dina tegelpannor. Nu är du mer eller mindre färdig med din installation, men innan du börjar elda i din kamin måste du låta en sotare godkänna din . Ger meter färdig skorsten för toppmontage, kompletteras med valfria längdmoduler efter behov, finns i valbara färger svart eller grått –enkelt, snabbt och lätt! Skorstenspaket Braskamin.


Välj till XXL-designstart om kunden önskar få ett extremt diskret och skarvlöst skorstensutseende i eldstadsrummet. Innan skorstenen monteras ska hålet genom yttertaket göras. Borra ett hål genom taket. Beroende på takmaterial och taklutning kan man göra på lite olika sätt. En del skorstenstillverkare har färdiga plåtbeslag som man efter håltagningen enkelt.


Vi erbjuder med att mura skorsten. Vi murar nya skostenar och utför förlängningar av skorstenar vid takhöjning samt ommurning. Använd ROT-avdrag på arbetet!


Upp till rabatt kan du få när du använder ROT-avdrag på murning av skorstenen ! Den nya skorsten är färdig nu återstår bara att montera ett regnskydd.

Ny teknik gör det enkelt att bygga skorsten! Rådgör alltid med ortens skorstensfejarmästare för bestämmelser, genomgång av installationen och provtryckning av den färdiga produkten och inte minst allehanda viktiga råd inför installationen. Draftbooster är en ny skorstensfläkt som är lätt att installera. Inmontering rostfria stål skorstenskit. Du kan beställa färdiga byggsats i vår butik genom ett enkelt klick.


Många husägare gillar att själva ta i och beställer här de nödvändiga tillbehören i vår webbutik. Många kommuner kräver bygganmälan för att installera en eldstad och bygglov om du också ska bygga skorsten. Sotaren måste alltid göra en besiktning och godkänna eldstad och skorsten innan du börjar elda. Kontakta din kommun och undersök vilka regler som gäller.


Länk till Båstad kommuns hemsida. Vi tar oss an de flesta uppdrag gällande skorstensreparationer och allt gällande din skorsten i Kungälv med omnejd – allt från specialarbeten, tillbehör eller skorstensrenovering. Vi är självklart återförsäljare åt de största kaminleverantörerna på marknaden och vi kan leverera helheten från beställning till färdigt montage.


Blockskorsten som passar för alla typer av eldstäder oavsett om det är en braskamin eller öppen spis. Anslut flera olika eldstäder i samma skorsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения