måndag 22 augusti 2016

Takhuvar till ventilation

Takhuvar med cirkulär anslutning till spirorör. VILPE Solar takgenomföring för rördragningar till solpaneler. Den passar även för andra typer av rördragningar, elkablar eller motsvarande. Den levereras som ett komplett paket, med anslutningsringen monterad på genomföringspannan.


Lockets delar och rörtätning levereras lösa för att underlätta monteringen.

Hitta allt från takhuv VHS och VH till kombihuv VH. Vi har allt du behöver för ventilering. Köp takhuv ABC VF till ventilation till lågt pris!


Köp en takhuv VF billigt och enkelt på nätet hos ventilation. Stort sortiment av VF- takhuvar. Vår verksamhet är inom ventilation och luftbehandling.


ABC Vent är marknadsledande i Norden på Prelackproduktion av ventilationsprodukter med års Garanti på våra färgsystem. Prelackproduktion är ett produktionsflöde från abc Garantiplåt till färdig produkt som ger kortare ledtider och en effektivare miljövänligare produktion.

Processen inleds med stansning av abc Garantiplåt i rätt kulör i en modern och automatiserad maskinpark som är anpassad för kundorderstyrd . Muffmått i spirostandard. Innerkonan är fast utan rörliga delar som säkerställer regnskyddet när fläkten är avstängd. Kan fås med flänsanslutning.


Lyftöglor är standard från och med storlek 800. Konstruerad för att ge en hög mynningshastighet med hög kastlängd. Standard är för 2-kupiga betongpannor. Monteras vinkelrät mot tak med dräneringshålet riktat nedåt. ANVÄNDNING Cirkulär avluftshuv för industri, med avluftsöppning uppåt.


Används som avslut på cirkulära kanaler. UTFÖRANDE Huven tillverkas som standard i muffmått och är försedd med smådjurssäkert trådnätsgaller. Luftriktning – horisontell. Tillverkas i förzinkat, aluzink, rostfritt och syrafast.


Garantiplåt finns i kulörer som följer byggplåt och vattenavledningssystem standardkulörer. ABC-FJ är försedd med innerkona som regnskydd och tillverkas i utförande för PG-skarv, flänskant eller . Om du följer våra diagram som har rekommendationer för bra energival får du en garanterat bra dimensionering.

Följer du våra grönmarkerade områden så har du gjort ett energi och miljömässigt smart val. Huvar för uteluft är konstruerade med olika . Magnelis ger mycket bra skydd i miljöer som är starkt alkaliska eller innehåller klorid och ammoniak. ABC-JET huvar i Magnelis på Öckerö.


Magnelis är testat och godkänt av RISE (SP) för användning i marina miljöer upp till korrosivitetsklass C5. Zenuity, som utvecklar mjukvara för avancerade förarstödsystem och självkörande fordon, väljer nu att förlägga sitt huvudkontor till Lindholmen i Göteborg. ABC Vent har levererat luftintag och avluftslösningar till ventilationsanläggningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения