torsdag 11 augusti 2016

Contura 620t pris

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Det finns även pris från en butik. Contura 620T :Style Kamin - visar prisutveckling. Perfekt kamin för dig som sö.


Välj till värmemagasin för extra lång värm. Väljer du täckfront istället för värmehylla ovanför luckan, kan man också välja till powerstone som gör att du får ut ännu mer värme. Modellen har gjutjärnslucka.


Välj med eller utan täcklucka på nedre facket. Fördelen med den mjuka täljstenen är att ytan på kaminen aldrig blir brännhet. Det många uppskattar med täljstenen är att den inte bara har exceptionell värmelagningsförmåga, utan även att den är vacker och utgör en elegant inredningsdetalj. Luckan öppnas genom att den hissas uppåt.


Du kan måla denna eldstad i vilken färg du vill för att matcha din befintliga inredning. Täljstenskamin med levande struktur och god värmehållning. Den minsta modellen i den rejäla 610-serien. Snygg Artstone omger braskaminen och ger en moder touch. Ska du köpa täljstenkamin till bästa pris.


Besök vår kaminbutik vid Stockholm. Kaminen har en modern stil med vacker . Njut lite extra av elden! Finns i två variationer med bakugn ( 620T :3) eller värmehylla i täljsten. Choose powestone too extract even more.


En ny täljstenskamin i klassisk design med svalt handtag på luckan. Extra värmelagring ger kaminen längre värme. Kompatibel med ett brett urval av tillbehör som anslutning uteluft, fläkt, mjukstängande täcklucka och olika golvskydd m. Jag har nu snart gjort klart mitt jobb med renovering och skall nu sätta in en braskamin.


Min första fråga är , har ni några erfarenheter av ovanstående? Just Eurofire kan jag köpa för ett väldigt bra pris , men jag vet inget . Här säljer vi reservdelar och tillbehör till kaminer från Contura. En modern gjutjärnskamin med konvektionsluft. Den kan købes med fedtsten eller med artstone. Hvem sætter ikke pris på omhyggeligt udvalgte materialer, harmoniske proportioner, smukke finesser og god varmeøkonomi?


Tre veckor kvar att nominera till byggbranschens största pris. Denna höga täljstenskamin ger ett rejält tillskott av värme i huset. Med en bakugn utnyttjas . Sånn utnytter du veden opptil tre ganger så effektivt som i en åpen peis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения