onsdag 17 augusti 2016

Luftavfuktare källare test

Modellen har en inbyggd hygrostat som gör det enkelt att ställa in den önskade luftfuktigheten. När modellen har avfuktat en lokal till den . Kondensavfuktare är effektivast i uppvärmda utrymmen som källare. Ju effektivare luftavfuktare du har desto snabbare torkar tvätten och källaren.


För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare. En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren .

Vi har även tagit hänsyn. Det är ofta effektivare att avfukta ett utrymme med en avfuktare än att värma upp det, menar Energimyndigheten i sitt nya test av avfuktare. Det är stora skillnader i energianvändning mellan olika kondensavfuktare, visar Energimyndighetens nya test av luftavfuktare för källare ,. Wood´s DS28F avfuktar källaren samtidigt som den torkar tvätten. Utrustad med två fläkthastigheter som möjlig gör extra effekt då tvätten skall torkas.


Woods DS28F Sveriges mest köpta avfuktare. Den blev belönad med ”Bäst i test ! Lämplig för att avfukta i källare , torkrum, sommarstugor, husvagnar . Högst upp i testet kom Woods ED-och på andra plats Woods MRD-20.

Det är några av våra premiummaskiner som är riktigt effektiva, pålitliga och bra val för både källare , tvättstugor eller andra större utrymmen som kräver gedigna produkter, säger Sohlin och tillägger att det viktiga är att man väljer rätt avfuktare för rätt . ED50F är en mycket energieffektiv och kraftfull avfuktare ! ED50F torkar tvätten och avfuktar källaren snabbare än någon annan . Luftavfuktaren är ett bra sätt att förhindra framtida problem med fukt i till exempel källaren. Det är Energimyndigheten som utför tester av luftavfuktare. En luftavfuktare har många användningsområden, källare , tvättstugor, badrum, sommarstugor och garage.


Energieffektiv luftavfuktare med stor kapacitet. I många annonser säger man att sin eller sina avfuktare är bäst i test. Vid en närmare titt i tester genomförda av Energimyndigheten kan man inte finna att alla dessa avfuktare skulle vara just bäst i test. Man omtolkar här informationen till sin egen fördel för att försöka vinna kunder. Ofta hänvisas inte till något test.


Tjenare, tänkte kolla här om några husägare använder luftavfuktare till källaren? Jag tänkte därför ersätta. Gemensamt för dem ser i alla fall ut att de båda var Bäst i test , fast det var visst den jag har också. Köp någon som fått sjysst betyg i rådamp;röns test. Den fixade c:a 8mpå ett dygn, en hel källare med väggar och öppna dörrar tog den på c:a dar (runt 85m2).


Du kan till exempel använda en digital fuktmätare för att mäta den relativa fuktigheten i . Tanken är att uttnyttja källaren lite mera och. I övrigt kan man nog välja vad som helst .

Avfuktare förbättrar klimatet i hemmet och gör att tvätten torkar fortare. Hög avfuktningskapacitet klarar större rumsytor och du bör välja en modell som matchar storleken på ytan den ska avfukta. Håll utkik efter om fjärrkontroll följer med och hur hög . Det finns även priser från butiker , omdömen och forumtråd. Jämför Avfuktare sida vid sida. Genom att köpa en luftavfuktare kan du förebygga fuktproblem i din tvättstuga, källare , badrum, sommarstuga, garage eller krypgrund.


Flera av de luftavfuktare vi har i vårt utbud har fått bäst i test. I vårt sortiment finns även en mycket energieffektiv .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения