onsdag 17 augusti 2016

Skorstenshuv ritning

Hej, Är det någon som byggt en egen skorstenshuv och kan förklara, visa hur ni gjort. Man är ju inte direkt utrustad med en plåtverksta men det kanske inte behöver vara så komplicerat? Dom är ju ruskigt dyra och vi har flera skorstenar på gården.


Helst ska den vara kupad och givetvis öppningsbar för . Detta är ju de enda jag sett, men de är ju så gräsligt fula!

Jag ska i veckan mura om skorstenen på utsidan,. Skorstenshuv på plegel tak. Använd formuläret till att skicka in din ritning till oss så återkommer vi normalt inom timmar (helgfria vardagar) med en offert.


Väldigt många olika förfrågningar kommer in till oss. Allt går inte att tillverka men väldigt mycket. Endast din fantasi sätter gränserna om inte våra . Denna huv passar systemskorsten Rec Easy och andra skorstenssystem.


Finns för taklutning till grader.

Rektangulär skorstenshuv för Rec Easy rörmodul. Vi har isolerade skorstensrör för kaminer, vedspisar mm. Därmed minskar risken för soteld. Och någon huva sitter inte på skorstensröret.


Många vill skydda sin skorsten från regn och snö. Men den här typen av skorstenshuvor kan vara farliga, varnar brandkåren. Idag behöver det inte bara vara brunt eller vitt.


Inte heller slätt eller fönsterlöst. Visst finns de klassiska standardportarna kvar och. Att investera i ett eget hus. Drömmen om att bo i ett eget hus . Montering av arbetsbrygga till rund skorstenshuv. Utvändig montage längs en yttervägg.


Tillverkning av produkten har skett i enlighet med de handlingar som ligger till grund . Billigt, snabbt och snyggt! Vi tillverkar plåtdetaljer efter dina mått och ritningar, vi levererar vanligtvis inom 1-arbetsdagar.

Via ett enkelt formulär fyller du i uppgifterna och bifogar din ritning. Gå till måttbeställda plåtbeslag och följ anvisningarna i formuläret. Klä in din skorsten i plåt och skydda den mot . Bygga skorstenshuv själv? Har en autocad ritning för en sådan ritad efter mina mått. Denna ritning är Weland Plåts egendom och får icke delgivas tredje man, mång- faldigas eller på annat sätt utnyttjas utan företagets medgivande.


Praktisk information om skorstenshuvar. Observera att du som eldar mycket i din skorsten kan behöva dra ut ett rökrör genom taket på huven. Detta för att säkerställa att tjära och sot inte antänds och orsakar brand.


Solid Service tar inget ansvar över olyckor, som t ex brand i skorsten pga felaktig användning av skydd. Bestämmelserna kring vad som . Använd Lindab vattbrädesbeslag VISK för att täcka takets gavlar. Använd sk ” wakaflex” eller liknande runt skorstenen och ovanpå takplåten. Kontakta din återförsäljare för köp av ”wakaflex”.


Täck wakaflexen ovanför skorstenen med en takprofil. Täta runt skorstenen med plåt. Ritning över skorstenstätning. En vindflöjel på din skorsten skapar dragförbättring, visar vindriktning och fungerar som ett effektivt regnskydd. Här kan du köpa en vindflöjel online.


Med vår tekniskt höga standard och vårt gedigna kunnande i Plåt är vi beredda att med våra yrkeskunniga Plåtslagare klara av de uppdrag Ni anförtror oss. Vi tar emot alla typer av ritningar: Dwg, dxf, pdf, eller har du bara ritningen på ett vanligt papper går det givetvis lika bra. Skicka in din ritning via fax, mail eller post.


Vår skorsten är en helhetslösning – från skorstenshuv till anslutning av kamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения