torsdag 25 augusti 2016

Torkrumsavfuktare

Teenexa Luftavfuktare är effektiva, ekonomiska och ger absolut bästa torkresultat vid torkning av tvätt i torkrum eller torkskåp. Torkrumsavfuktare som ger ett mycket högt luftflöde, sänker dina energikostnader samt höjer torkeffektiviteten. A 1är unik på marknaden med ett miljövänligt, progressivt engångsfilter samt lågtrycksköldmedel som sparar kompressorn. Vid låg rumstemperatur under 24° tillförs i början av torkprocessen tillsatsvärme med elementeffekt . TAV-och TAV-är två luftavfuktare avsedda för väggmontage i mindre torkrum mm.


Spara upp till av dina torkningskostnader.

För villor och flerfamiljshus. Med A 155F sänker du dina energikostnader och höjer torkeffektiviteten. Att avfukta istället för att värma upp luft utifrån och torka me är mycket ekonomiskt.


Det är energieffektivt och ger korta torktider. Shoppa TORKRUMSAVFUKTARE FRIBLÅSANDE till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. En bostadsrättsförening har blivit av med en torkrumsavfuktare.


Lämplig för utrymmen där väggar inte har tillräcklig bärighet för väggkonsoll. Avfuktare för torkrum - Aoch A150.

Med en avfuktare sänker Du dina energikostnader och höjer torkeffektiviteten. Torkrummet är en av fastighetens största energislukare. Uppfyller alla säkerhetskrav. Aridus torkrumsavfuktare Sonora skall torka tvätt i Ängelholms bostäder, torkrum Tranan då företaget byggt om till fjärrvärme.


Sonora är speciellt anpassade för fleranvändare. Kondenserar fukten och leder vattnet till golvbrunn. Att torka tvätt med en avfuktare är effektivt, skonsamt och energisnålt.


Lågenergiförbrukning spar upp till. Idag, nyinstallation av torkrumsavfuktare. Tester visar att handhavandet är viktigt. Kläderna måste spridas ut väl och luften måste röra sig ordentligt, så att luften kan avfukta. Det ska så att säga storma runt kläderna.


Förutsätter att tillräckligt med fläktar installerats i tex torkrumstaken. Exempel på torkrumsavfuktare. Gammal utrustning skall ersättas med mellanstorleken Sonora som är speciellt anpassad till flerfamiljshus. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner.


Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion.

Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Däremot kan ett väl fungerande torkrum med modern torkrumsavfuktare fungera väl i vissa fall. Ventilationen i tvättstugan ska vara sådan att den optimerar torktiden.


Ett luftmixdon möjliggör korrekt luftväxling på ett intelligent sätt. Dessutom bör kringutrustningen, det vill säga vagnar, avlastningsbor mangel, strykbrädor .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения