fredag 26 augusti 2016

Radiator för vattenburen värme

Vattenburna element finns i princip alla hem och fastigheter som värms upp med vattenburen värme. Det är lätta att koppla på och att ibland byta ut dem kan löna sig, både när det gäller energibesparing och för att ge ditt hem eller anläggning en ny look. Här hittar du vattenburna element till priser som varierar . Välkommen till Rinkaby Rör!


Detta eftersom ett vattenburet element inte blir lika varmt som ett el-element.

Ett vattenburet element är dock en mycket effektiv värmekälla. En annan fördel med elementen är att de behåller värmen länge även efter det att de stängts av. Blir det strömavbrott har man till exempel värme av elementet under ett par timmar efter . Här har vi samlat de största fördelarna med värme från en vattenburen radiator. Högre komfort, lägre energikostna kompatibla med golvvärme m. Vitlackerad vattenburen radiator till slutna lågtemperatursystem med cirkulation. Vi erbjuder ett brett utbud av vattenburna radiatorer av hög kvalitet.


Vi garanterar alltid hög service, trygg e-handel och snabba leveranser!

Med den låga volymen vatten och höga konvektionsförmågan ger dessa radiatorerna bästa reaktions tid . Radiatorerna är avsedda för vattenburen värme. Epecon AB är en ledande aktör på den svenska marknaden inom radiatorer och konvektorer för vattenburen värme och ingår i Lyngson-koncernen. Idag blir vattenburen värme allt vanligare i våra villor, men fortfarande värmer cirka två tredjedelar sina hus med direktverkande el.


Har man vattenburen värme så är valet av värmesystem mycket friare än när det gäller el. För vattenburen värme gäller element anpassade för detta. Någon som vet var man kan hitta snygga, design radiatorer för vattenburen värme som inte kostar skjortan. Vi har precis köpt ett hus från början av talet. Nu när vintern börjar att göra sig påmind så har vi fått problem med värmen.


Du har rätt att du har för få och för små radiatorer och förslaget ovan - en fläktkasett blir till stor hjälp att få mer värme i huset ur befintlig radiatorsystem. Pannan ska dock hållas brinnande hela tiden eftersom du har ingen värmelagringsmöjlighet. Värmer du med elpatron så ökar så klart din elförbrukning när . Hej jag har läst i forumet allt som står men inte fått fram några uträkning på vad som behövs för att det skall fungera. Två radiatorer under fönster. Nej, du är inte först men du är i starten på en konverteringsboom.


Tack vare vår historik kan vi ge referenser på tidigare utförda konverteringar.

I och med stigande energi- och fastighetspriser är det idag till och med . Numera tillverkas dock nästan . Vi har ett vattenburet värmessytem i vår båt, i detta system ingår radiatorer av aluminium (ett rör med flänsar). En av dessa radiatorer har börjat läcka och därför behöver vi få tag i ett nytt. Tycker inte att detta verkar vara något som de vanliga båttillbehörsfirmorna har. Till exempel kan du anlita oss för att trimma ditt värmesystem, byta från direktverkande el till vattenburen värme , byta radiatorer , blandare och för att installera värmepumpar, vattenburen golvvärme, solpaneler mm. Vill du veta mer om våra tjänster kring värme och energi, välkommen att kontakta närmaste Comfort-butik.


Då kan det vara bra att gå igenom stegen i denna guide, för att försäkra dig om att ni får en fortsatt hög värme i ert hem. Du kan börja med att svara på följande frågor:. Lufta samtliga radiatorer , börja längst ner i huset. Så luftar du: Öppna luftningsventilen (nippeln).


Taggad medelement vattenburen värme. Element som jag skulle säga. Upphängningsskenor ingår. Köp styckvis för 300:-, 400:-, 500:- .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения