tisdag 16 augusti 2016

Liten kamin gjutjärn

Köp din kamin i gjutjärn idag! Med en kamin i gjutjärn värmer du upp huset extra snabbt. Behöver du hjälp vid köp och med. Fräckt bågformad hel baksida gör gjutjärns - kaminen Contura till en snygg kamin av högsta.


Gär en söt liten gjutjärnskamin i modernaste snitt och med mycket hög kvalitet.

En kamin med en modern men ändå tidlös design i klassiskt gjutjärn. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Jötul väljer att ha gjutjärn i sina eldstäder av samma anledning som att bilproducenter tillverkar motorn i gjutjärn. Jötul lämnar upp till års garanti på sina produkter om du registrerar din Jötul kamin på Jötuls hemsida.


Liten kamin med karaktär i vitemaljerat gjutjärn på ben. Vi avvaktar besked om huruvida våra kaminer uppfyller de nya kraven. Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m.

Attityd 1är en modell med en eldstad i solitt gjutjärn och täljsten för värmelagring – en oslagbar kombination. Perfekt kamin för dig som söker en rejäl täljstenskamin, men i mindre format. Contura låg i plåt är en kamin med stor valfrihet: du kan välja mellan blank vit plåt eller sober svart plåt.


En liten lättplacerad gjutjärnskamin med stor kapacitet. Jøtul har ett nätverk av kompetenta återförsäljare som kan hjälpa dig att hitta rätt kamin och utföra en komplett installation. Gjutjärn har extrema egenskaper som gör det särskilt bra som material till eldstäder.


Men vad är egentlig gjutjärn och varför väljer Jøtul att föra norska gjutjärnstraditioner vidare? Denna modell har en liten , invändig asklösning som gör det enkelt att tömma askan. Askläppen fångar upp aska och glöd som eventuellt kan ramla ut ur eldstaden. Eldstaden har en stor glaslucka som ger bra insyn till elden, och präglas av . Freja är en liten men rejäl kamin i solitt gjutjärn för hög hållbarhet.


Glasets utformning ger den ett modernt utseende. Tre luftregleringsmöjligheter innebär en god verkningsgra dvs mycket värme avges i huset istället för till kråkorna. Vridbart roster för enkel uraskning ur eldstaden och enkelt utdragbar asklåda. Ett smalt format med fyra ben och dekorativa inslag på sidorna.


Inmatningen sker framifrån och anslutning till skorsten-en sker bakåt, uppåt eller åt sidorna.

Nordpeis har även större gjutjärns- kaminer . I vår charmiga lantbutik hittar du allt från nytillverkade braskaminer till antika vedspisar i både modern och klassisk design. Se till att ge ditt hem en pålitlig värmekälla med hög mysfaktor! Ta en titt på vårt sortiment och välj din nya kamin ! På Contura tycker vi att alla ska ha möjlighet att njuta av en riktig vedeldad kamin , oavsett hur mycket utrymme de har.


Braskaminer är inte bara för dem med gott om utrymme. Det är därför vi har skapat en serie små braskaminer utan att kompromissa med någon av de fantastiska funktioner som Contura kaminerna är kända . En brasa på kvällen håller kaminen varm hela natten. Den kraftiga innermanteln av gjutjärn gör att kaminen håller sig varm långt efter att brasan har slocknat. Detta är RAIS´ nya förslag på en liten , funktionell och enkel kamin med ett kubistiskt utseende. Gjutjärn är ett bra material för kaminer: det tål hård eldning och är beständigt.


Som synes så är 1ganska liten. Till och med de största modellerna är relativt små om man är van vid kakelugnar men värmer bra. Skillnaden är närmast i magasinerandet men man måste betänka att en kakelugn väger tusentals kilo.


Det eldfasta teglet innanför gjutjärnsskalet är absolut nödvändigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения