torsdag 11 augusti 2016

Radialfläkt 230v

Radialfläkt är en enkelsugande fläkt och har en mycket kompakt konstruktion. RadiFit dubbelsugande radialfläktar med B-hjul. Radifit är en direktdriven dubbelsugande radialfläkt med B-hjul i kåpa med en högeffektiv EC-motor. Vid leverans sitter kommuteringselektroniken på plats så att man enkelt kan ansluta regulator med 0-Vdc-signal.


Plug and play” när det är som enklast.

Små, enkla och smidiga radialfläktar för kylning av kopplingsdosor och elektriska moduler eller för att tillföra luft i industriella processer mer info. Sortiment av radialfläktar med dubbla inlopp, . Vi är specialister på bostadsventilation och utför installation, service mm. HEKO erbjuder hög kvalitet, överlägsen prestanda, grön energisparande 220v 230V AC industriella skåp bakåt böjda högtryck Radialfläkt. Vårt företag är en framgångsrik tillverkare och leverantör.


Vi ägnade oss elektromekaniska och elektronikindustrin många år. Ger utmärkt service och konkurrenskraftiga priser för dig, .

ATEX-fläktar för explosiva luftblandningar. Till att börja med vad är det för spänning? Menar du radialfläkt eller typ fläkten som sitter på intels originalkylare den saknar ju ram? Reservation för eventuella konstruktionsändringar.


Samtliga ATEX-certifierade fläktar har högkvalitativa trefasmotorer och fläkthjul med framåtböjda skovlar. De har stabilt fläkthölje i varmför- zinkad stålplåt. RFTX har ett gnistsäkert utförande med dysa i mässing och motorn sepa- rerad från luftströmmen. Om tilluftsflödet är för lågt blir det obalans i syste- met vilket kan medföra dragproblem.


Ventilationsef- fekten blir för låg vilket kan leda till dåligt rumsklimat. Om frånluftsflödet är för lågt blir ventilationseffek- ten dålig. Dessutom kan obalansen leda till att fuktig luft trycks ut i byggnadskonstruktionen.


Ett för lågt frånluftsflöde . Anslutning av lång flexibel slang är möjligt, v. Skyddsgaller på in-och utlopp. Fläkthus av lackerad stålplåt. Andra spänningar kan fås på begäran, kontakta oss.

Det mest undflyende av de fyra elementen. Den tar varje möjlighet att smita ge- nom minsta läcka och tar alltid minsta motståndets väg. Den är i princip osynlig, ändå är dess existens tydlig och nödvändig för alla landlevande varelser. Trots ringa massa kan den ändå fälla skogar och flytta sanddyner.


Ett brett sortiment med radialfläktar , med eller utan kåpa. Här hittar du även våra EX-fläktar och rökgasfläktar. Om ni inte hittar lämplig fläkt finns fler produkter på. Enkelsugande, direktdriven radialfläkt i gnistsäkert utförande.


W, A 230V - A 400V- V, Flöde max. Våra externa fläktar finns som takfläkt och vindsfläkt i olika storlekar. Dessa kan kombineras med våra produkter i Tovenco Collection om du väljer att ha extern fläkt istället för inbyggd motor i kåpan. Skulle det vara möjligt att plocka bort kondningen och koppla en radialfläkt anpassad för 230v mot en frekvensomriktare? NÄTANSLUTNING: 230V , 230V.


EFFEKTFÖRBRUKNING: 89W, 135W. KVKE har en enkelsugande radialfläkt med bakåtböjda skovlar och underhållsfri ytterrotormotor. DHA är en serie takfläktar i metall med horisontell utblåsning av frånluft och används för ventilering av bostadshus, lägenheter, äfferer, kontor och fabriker. Takfläkten har en enkelsugande radialfläkt med bakåtbö- jda skovlar.


Reglerbar 230V 1-fas, eller 400V 3-fas motor, med under- hållsfria . Helkapslad 5-hastighets ytterrotormotor för 230V , 50Hz, 1-fas med termoskydd. Rostfri kondensplnt x Lätt ntkomligt filter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения