onsdag 10 augusti 2016

Terassvärmare test

Stort test av olika infravärmare. Hur kom vi fram till vilka. Terrassvärmare terrassvärmare. Gasolvärmare med högsta kvalité till lägst pris.


Här har du experttestet som hjälper dig att hitta rätt.

Vilken terrassvärmare ska man välja? Vi guidar dig genom terrassvärmedjungeln. En bra terassvärmare har överhettningsskydd och är vädertålig. Vi jämför de bästa terassvärmarna. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus!


En terassvärmare fyller många praktiska funktioner. Det är dock viktigt att du väljer rätt.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Tretti. När det håller på att bli lite kallare så är det vanligt att man vill kunna bevara värmen lite längre och fortfarande kunde vistas på sin uteplats eller balkong. Därför är terrassvärmare en mycket eftertraktad produkt som många idag har i sina hem.


Solens strålar värmer oftast skönt, men i skuggan kan det vara nog så kyligt. Med en extra värmekälla kan du förlänga kvällarna på balkongen. Bäst i test är halogenvärmaren Heatlight HLW15.


Teknisk information Mått(nedtill): 73x73x227cm Antal. Funderingar på terrassvärmare ? Här får du bra tips om infravärmare, gasolvärmare och halogenlampor när du ska välja en bra terrassvärmare. Men se upp – värmaren kan orsaka en katastrof. De kan vara farliga och man ska vara försiktig, säger Lars Synnerholm, gasexpert vid MSB.


Ett glas vin på altanen en ljummen kväll är inte helt fel. Lagom till hösten väljer många att plocka fram eller inhandla en terassvärmare för att kunna sitta ute även . TEST : Bästa terrassvärmaren. Efterfrågan på terrassvärmare är stor – och med en elektrisk modell får du enkel användning och låga driftkostnader.

Det läggs ned mycket tid och energi på uteplatsen i dag. Många väljer eldrivna värmare då de är lätta att sköta jämfört med motsvarande gasoldrivna, . Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare. Välj bland golv-, bord- och takmodeller. Landmanns terrassvärmare art. Wiseguide testade 8st olika värmare.


Generellt gäller att ska terrassvärmaren stå ute i det fria behövs mer än kw effekt för att det ska fungera hyggligt. Markis eller någon form av tak över värmaren gör att effekten av värmaren förbättras avsevärt. Gasol, infravärme, fläkt eller en hederlig brasa. Trots att hösten tagit ett fast grepp om trädgården går det att hålla värmen på altanen eller uteplatsen. På dagens marknad finns en mängd olika gasolvärmare – och ibland kan det kännas som en djungel av olika märken.


Vi har undersökt sju stycken omtyckta gasolvärmare för att du lättare ska kunna välja ut den som passar dig bäst. Vi har flera modeller av infravärmare att välja mellan och beroende på hur och var infravärmaren eller halogenvärmaren ska placeras finns olika alternativ: hängande infravärmare, infravärmare som monteras på vägg eller stående infravärmare för bord eller golv, s. Effektiv terrassvärmare med stomme som är tillverkad av lackerad plåt. Värmen går ställa steglöst och värmaren är utrustad med ett tippskyd.


Reflektorn sprider värmen åt sidorna och gasolflaskan göms inne i värmaren. Slang och regulator medföljer ej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения