fredag 12 augusti 2016

Mutterdragare ingersoll rand

Jämför priser och läs recensioner på Borrmaskiner och Skruvdragare. Välkommen till PriceRunner! Fungerar alltid när du behöver den. Lätt vikt på endast 9kg och mutterdragaren tar bultar upp till M14.


Motståndskraftigt komposithus.

Försäljning och service av tryckluftsmaskiner, momentnycklar och småmaskiner. Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans. Vi fokuserar på kvalité till bra pris!


Lantliv Lantliv, i, Fråga om bättre priser. Support alla dagar i veckan. Stora på reservdelar, Ge omdöme! Mutterdragare i miniformat.


Endast 1mm lång för komfortabel användning i trånga utrymmen.

Nm i backläge på endast kg. Kraftinställning med fyra lägen. Den har genomgått omfattande tester, tagit stryk, tappats och pressats till max för att säkerställa. Die neueste Generation des 7-Lamellen-Motors verfügt über eine industrielle Stahlverstärkung und erreicht maximale Drehmomente durch eine Bias- Leistungsverstärkung beim . Resultatet är en lätt, tyst och stark mutterdragare som är prisvärd och tillhandahåller en väldigt hög prestanda och styrka.


Ingersoll Rand Bekvemmelighet med oppladbart. HAMMER FRAME ASSEMBLY KIT . QiMAXpremium mutterdragare erbjuder bäst-i-klassen prestanda och ergonomi för att maximera produktivitet och användarkomfort. Dess industriklassade hållbarhet och låga luftförbrukning hjälper också till att hålla nere användarkostnaden.


Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Säljes som obehövlig, i det närmaste oanvänd. Hur mycket jag än gillar Biltemas ringnycklar osv så måste jag säga att deras mutterdragare känns som en tung . Titanium mutterdragare Titanium-teknologi. Konstruerad för hjulbyte.


Luftmotor med sju lameller ger mer kraft. Med ett traditionellt D-handtag.

Shoppingprodukter från företag över hela landet samlade på ett ställe. Berätta om produkten för dina vänner! Den beprövade 2finns nu med ergonomiskt handtag med . Till fordonsservice – bil- och lastbilsverkstäder samt däck och chassiverkstäder – levereras verktyg som slående mutterdragare , andra slående verktyg, borr-, poler.


Auktion - timmar kvar, kr på Tradera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения