tisdag 9 augusti 2016

Punktutsug

Vårt sortiment av punktutsug har både bredd och spets. Inom laboratoriemiljö är vi idag världsledande. Genomgående har våra punktutsug stor positionsstabilitet och användarvänlig design i aluminium. Särskilt fördelaktiga är också de utvändiga lederna som ger en ren insida med låga tryckfall.


Punktutsug - Fumex,rh:fumex.

Vi är specialister på utsug, fläktar och filter för alla miljöer och har marknadens bredaste sortiment av armtyper och dimensioner. Utrustad med huv för bästa uppfångningsförmåga av bland annat svetsrök. PR- armen har utvändigt placerad bärarm som gör det lätt att justera ledernas friktion. Fumex punktutsug PR har en ny och helt unik design som kombinerar fördelarna med nya material med det senaste inom konstruktion.


Våra lösningar gällande punktutsug eliminerar skadliga gaser och partiklar direkt från föroreningskällan. En frisk och ren arbetsmiljö fri från föroreningar ökar trivsel och produktiviteten på arbetsplatsen. Produkterna är avsedda för punktutsug av gaser och fint stoft vid svetsning, sliparbeten, lödning, avgasutsug i. Röret är tillverkat i slitstarkt aluminium och har kul.

En punktutsug är lämplig för arbetsplatser med krav på stor rörlighet. ADDvise punktutsug är ett bra redskap då föroreningen kan punktiliseras och då punktutsuget med hjälp av kupol eller huv kan placeras mycket nära föroreningskällan. Läs gärna mer om de punktutsug vi kan erbjuda dig i produktbladet.


Utsugsarmar för laboratorier och svetsverkstäder samt utsug för fordonsavgaser. Lättrörliga och positionsstabila, lågt tryckfall och stor flexibilitet. Andra metoder av punktutsug är utsugsarmar.


LAJAC - Produkter för Stofthantering och Högvakuum. PE är en stark och pålitlig utsugsarm för industriella miljöer. Utsugsarmen har, förutom spjället, inga invändiga leder eller mekaniska stö vilket ger ett fritt och jämnt luftflöde, lägre ljudnivå och lägre statiskt tryck. Armen består av pressgjutna detaljer i . SS projekerar, installerar och servar nyckelfärdiga centralsuganläggningar. Förbättra din arbetsmiljö med en punktutsug från ÅSS.


Du hittar även skalenliga gubbar och bilar hos Matton. FUMEX punktutsug TEX med längden. TEX är utöver en smidig teleskopfunktion också utrustad med gasfjäder som balanserar armens egenvikt.


Sugdonet med manuellt spjäll har svivelfunktion och kan . Aluminiumrör och leder i vit polypropen som standard.

Finns för Bords-, Vägg- eller Takmontage. Ange -B, -V eller -T efter artikelnumret. Takinfästning för takmontage, huvar samt sugspets till samtliga modeller ingår ej som standard. LAB - systemBiometron för laboratoriemiljöer.


Produkterna inom segmentet LAB är avsedda för användning i laboratoriemiljöer inom sjukhus, organisationer och företag, där personal återkommande utför kvalificerat arbete med hälsovådliga ämnen. I vissa miljöer finns personal som arbetar hela arbetsdagar under åtskilliga . Mobilt mekanisk filterenhet (Kolfilter).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения