torsdag 18 augusti 2016

Dragförbättrare till skorsten

Skorstensregnhuven använder. Här säljer vi dragförbättrare och rökgasfläktar till din skorsten. Hjälper till att hålla kanalerna fria från fukt och slippa stillastående luft när skorstenen inte används. Draftbooster är en ny skorstensfläkt som är lätt att installera.


Ett ytterligare hjälpmedel för att förbättra ventilationen är en dragförbättrare. Den hjälper till att hålla kanalerna fria från fukt och smuts och ser till att man slipper stillastående luft när skorstenen inte används.

Med en dragförbättrare skapas ett extra luftflöde med hjälp av vinden, den kräver med andra ord ingen ström eller . En vindflöjel på din skorsten skapar dragförbättring, visar vindriktning och fungerar som ett effektivt regnskydd. Här kan du köpa en vindflöjel online. Har du problem med draget i skorstenen går det att förbättra med vår Vindflöjel, TurboVent eller Aspirotor. Dessa dragförbättrare hjälper till att hålla kanalerna fria från fukt och stillastående luft när skorstenen inte används.


Vindflöjel och skorstensventilatorer är ett mycket effektivt sätt att förhindra vindnedslag och förbättra . Det första du bör testa är en dragförbättrare utan elektronik, dvs en ryttare eller T-rör på skorstenens topp. Det är avsevärt det billigaste.

Det låter nämligen lite konstigt i att en 2m hög skorsten har dåligt drag, även om du tänder med tidningspapper. Googla på dragförbättrare eller ryttare så hitter du lite . Vid eldning kan LANDYSNURRAN i många fall avhjälpa problemen med dåligt drag och därmed försämrad förbränning. För applicering på murad skorsten är LANDYSNURRAN monterad med gångjärn på platta.


LANDYSNURRAN finns med mynningsdimension . Snurran fälls enkelt åt sidan vid sotning. Max rökgastemperatur vid skorstensmynningen: 250°C. REC Startfläkt AirSpeedy. Dragförbättrare vid start av brasa i kamin eller panna.


Vi arbetar både med nyinstallation och renoveringar av skorstenar och kaminer. En lösning är ju att ventilera skorstenen , en motdragslucka i sotluckan och en dragförbättrare upptill, aspirotor är en variant, en boll som snurrar av vinden men finns flera. Håller kondensen borta och räddar skorstenen men kyler den en del.


Fast eldar man dagligen så får man ju i vilket fall ut fukten. Passar kanaler och spiralrör dimension 160mm. Exempel på användningsområden: - Att öka självdrag från t. Minskar problemet med svårtänd eldsta t ex. Möjliggör ett skorstensdrag när skorstenen är utsatt .

KMP Pelletskamin som inte behöver skorsten om man väljer tillvalet DRAG. Pooltak som enkelt skjuts ihop för hand eller med tillval motordrift. Glasade uterum som tillverkas efter varje enskilt montage och förutsättningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения